Seuraa meitä

Hip hop -kollektiivi Shoreline Mafia saapuu ensimmäistä kertaa suomeen

AJASSA

Hip hop -kollektiivi Shoreline Mafia saapuu ensimmäistä kertaa suomeen

Nosteessa oleva Shoreline Mafia saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen Euroopan-kiertueellaan lokakuussa. Los Angelesista kotoisin oleva hip hop -kollektiivi esiintyy Helsingin Ääniwallissa perjantaina, 18. lokakuuta. Lämmittelijänä keikalla nähdään suomirapin uuden aallon nousukas Melo.

Shoreline Mafia tunnetaan erityisesti singlestään ”Musty” (2017), joka nosti ryhmän hip hop -maailman tietoisuuteen ja on kerännyt jo yli 55 miljoonaa katselukertaa YouTubessa. High school -kaverusten muodostama ryhmä on ollut kasassa vuodesta 2012 saakka ja on julkaissut urallaan kolme mixtapea, ”ShorelineDoThatShit” (2017), ”Triplantic” (2018), ”OTXmas” (2018), sekä EP:n ”Party Pack” (2018). Vuonna 2018 yhtye allekirjoitti levytyssopimuksen Atlantic Recordsin kanssa ja valloitti samana vuonna Amerikan kolmella loppuunmyydyllä kiertueellaan. Yhtye nähtiin tuolloin myös Euroopassa, mutta lokakuussa on luvassa Shoreline Mafian ensimmäinen Suomen-vierailu.

Shoreline Mafian muodostavat OhGeesy (Alejandro Coranza), Rob Vicious (Robert Maggee), Fenix Flexin (Fenix Rypinski) sekä Master Kato (Malik Carson). Viime vuosien menestys on tuonut bändille mm. 770 miljoonaa striimausta USA:ssa, n. 400 000 kappaleen levymyynnin, ja yli miljoona seuraajaa sosiaalisessa mediassa.

Illan avaa kotimainen tulokas Melo, joka on noussut suomirapin uuden aallon tulokkaiden kuten Cledosin ja Iben joukosta tummansävyisellä soundillaan ja melankolisilla sanoituksillaan. ”Freda 4eva” -albumin jälkeen on nähnyt päivänvalon ”Aktive” -EP, jonka on kuvailtu poimineen vaikutteita mm. brittiläisestä elektropopista ja jonka eklektinen valikoima biisejä lupaa hyvää tälle tulokkaalle.

Keikka:
Shoreline Mafia (USA), Melo (FIN)
Pe 18.10.2019 Ääniwalli, Helsinki
K-18

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta AJASSA

Ylös