Seuraa meitä

Hobitit valtaavat Oodin

AJASSA

Hobitit valtaavat Oodin

Fantasiakirjailija J.R.R. Tolkienin tuotantoa kunnioittavaa Tolkien-päivää vietetään Helsingin keskustakirjasto Oodissa kansainvälisenä Tolkien-päivänä perjantaina 25.3. klo 16–21.

Ympäri Oodia levittäytyvässä tapahtumassa pääsee opettelemaan haltiakieltä, osallistumaan roolipeleihin sekä nauttimaan Tom Bombadil -teemaisesta runonlausunnasta ja Another Castle -kuoron konsertista. Maijansalissa järjestettävässä keskustelussa pohditaan Tolkien-filmatisointeja kautta aikojen ja kirjanäyttelyissä on esillä Tolkieniin liittyvää aineistoa. Lisäksi Oodissa järjestetään lauantaina 26. maaliskuuta Suomen Tolkien-seura Kontu ry:n juhlaseminaari, joka myös on kaikille avoin. Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Toivomme Oodin täyttyvän kaikenlaisista hobiteista, velhoista, haltioista ja örkeistä. Teeman mukaan pukeutuminen on siis ehdottomasti sallittua, joskaan ei pakollista, sanoo Oodin erikoiskirjastovirkailija Milli Mäntynen.
Tavoitteenamme on tehdä Oodin Tolkien-päivästä jokavuotinen perinne ja toivomme sen leviävän myös muihin kirjastoihin, Mäntynen toteaa.

Kuva: Otto Kurula

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta AJASSA

Ylös