Seuraa meitä

Rendel 2 -elokuvan kuvaukset alkavat pian Kainuussa

AJASSA

Rendel 2 -elokuvan kuvaukset alkavat pian Kainuussa

Suomalainen supersankari Rendel on saamassa elokuvalleen jatko-osan. Rendel 2 -elokuvan kuvaukset käynnistyvät Kainuussa syyskuun alussa. Kris Gummerus palaa nimirooliin – pääpahiksen Smileyn roolissa nähdään brittiläinen Sean Cronin.

Rendelin jatko-osan, kansainvälisille markkinoille suuntaavan supersankarielokuvan kuvaukset käynnistyvät Kainuussa syyskuun alussa. Rendel menestyi kansainvälisesti hyvin, mistä syystä jatko-osa tehdään suoraan englanninkieliseksi. Elokuvan kuvaukset kestävät lokakuun loppupuolelle. Kainuun lisäksi Rendeliä kuvataan myös Jyväskylän seudulla. Rendel 2 on osana Black Lion Pictures Oy:n ja Frozen Flame Pictures Oy:n Kajawood-hanketta, jossa Kainuuseen ollaan kehittämässä omaa studiojärjestelmää.

Englantilainen Sean Cronin on vahvistettu Rendel 2 -elokuvan Smileyn rooliin. Sean Cronin on nähty sivurooleissa muun muassa elokuvissa Mission: Impossible – Rogue Nation, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, Harry Potter ja salaisuuksien kammio sekä 007 – Kun maailma ei riitä.

Elokuvan ohjaaja Jesse Haaja: “Tottakai olen hemmetin innoissani päästä tekemään töitä tämän porukan kanssa! On ollut mielenkiintoista ja hauskaa luoda uusia hahmoja uusien ihmisten kanssa. Se että voidaan luoda hyvä supersankaritarina, niin tarvitaan paha pahis ja Sean on siihen kuin nakutettu. Smileyn hahmoa on rakennettu pitkään ja kun saimme Seanin mukaan, niin palaset loksahti kivasti paikalleen. Tästä tulee hauskaa.”

Muita ulkomaisnimiä elokuvan näyttelijäkaartissa ovat australialainen Kaitlyn Boyé sekä englantilainen lapsitähti Jonah Paull. Suomalaisia kiinnityksiä ovat mm. Tero Salenius ja Minna Nevanoja. Näyttelijäkaarti kokonaisuudessaan julkistetaan pian. Elokuvan on käsikirjoittanut Pekka Lehtosaari. Tuottajina toimivat mm. Miika J. Norvanto, Timo Puustinen ja Michael Hall.

Jesse Haajan kuva: Juuli Aschan

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta AJASSA

Ylös