Seuraa meitä

Season Film Festival teki yleisöennätyksen

AJASSA

Season Film Festival teki yleisöennätyksen

Seitsemättä kertaa järjestetyllä Season Film Festivalilla myytiin ennätysmäärä lippuja. Sunnuntaina 31.3. päättynyt elokuvafestivaali keräsi näytöksiin ja oheistapahtumiin yhteensä yli 5 100 kävijää. Monipuolisen festivaaliohjelmiston katsotuin elokuva oli Natalie Portmanin tähdittämä VOX LUX.

Season Film Festival (28.–31.3.) houkutteli festivaalille innokkaan yleisön. HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin sisartapahtumaan myytiin enemmän lippuja kuin koskaan ennen. Korjaamo Kino Bio Rexin sekä Finnkino Maximin ja Kinopalatsin elokuvanäytökset ja oheistapahtumat keräsivät yhteensä noin 4 800 kävijää. Lisäksi yhteistyössä Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) kanssa järjestetyissä Pulpettikino-näytöksissä Kino Reginassa kävi yhteensä yli 300 lasta ja nuorta.

”Kaikenikäinen yleisö on löytänyt festivaalin ja katsonut ennakkoluulottomasti elokuvia”, iloitsee ohjelmistokoordinaattori Outi Rehn. ”Korkeatasoinen elokuvaohjelmisto ja lämmin festivaalitunnelma ovat saaneet kiitosta, ja festivaali tavoitti monimuotoisesti uutta yleisöä.”

Kahdeksas Season Film Festival järjestetään keväällä 2020.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta AJASSA

Ylös