Seuraa meitä

Vanhuksia ilahdutetaan jälleen joulukukilla

AJASSA

Vanhuksia ilahdutetaan jälleen joulukukilla

Nyt kymmenennen kerran käynnistyvä hyväntekeväisyyskampanja ilahduttaa jälleen yksinäisiä vanhuksia joulukukkalahjoituksin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä.

Ikäännyttäessä monen vanhuksen sosiaaliset verkostot pienentyvät. Kaventunut ystäväpiiri ja etääntyneet sukulaissuhteet vahvistavat tunnetta yksinäisyydestä. Pelkkä sosiaalisten kontaktien määrä ei kuitenkaan lievitä yksinäisyyttä, vaan tärkeää on tunne kohtaamisesta ja välittämisestä.
Ole Joulupukkina Seniorille -kampanja kannustaa piristämään syrjäytyneitä vanhuksia joulukukkalahjoituksella. Kampanjaan voi osallistua ostamalla kukan kampanjaan osallistuvasta liikkeestä. Yhteistyössä ovat tänä vuonna mukana muun muassa pääkaupunki- ja Tampereen seutujen Stockmannit, Tampereen Sokos ja Prisma-tavaratalot sekä useita yksittäisiä kukkaliikkeitä. Kampanjakaupunkien kotihoidot ja vanhuspalvelut ovat valinneet kukkalähetysten saajat. Kukat toimitetaan vastaanottajille joulunalusviikolla. Lisätiedot kampanjasta löytyy osoitteesta KotonaAsuen.fi

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta AJASSA

Ylös