Seuraa meitä

Joulumielelle Arjan kanssa

IHMISET

Joulumielelle Arjan kanssa

Arja Koriseva syntyi Toivakassa, Keski-Suomessa kauppiasperheen tyttäreksi. Musikaalisen perheen lapsena hänelle oli luontevaa esiintyä perhe- ja sukujuhlissa. Hänen musiikilliset lahjansa huomattiin varhain ja vanhempien sekä tuttavien kannustamana esiintymiset laajenivat pian muihin tilaisuuksiin.


Vuosi 2019 on ollut Arja Korisevalle merkityksellinen vuosi, sillä Arjan kruunaamisesta tangokuningattareksi tulee kuluneeksi 30 vuotta. Vuosi on pitänyt sisällään kaksi isoa konserttikiertuetta, joista ensimmäinen toteutui syksyllä yhdessä kokkolalaisen tango-ja viihdeorkesteri Guardia Nuevan kanssa. Joulun aikaan on tulossa kiertue eri kokoonpanolla. Arja nähdään muunmuassa torstaina 12.12. Saaren Joulumaa -konsertissa Saaren kartanolla. Maanantaina 16.12. Arja on nähtävissä Rakkaudesta jouluun konsertissa Hyvinkääsalissa.
Teini-iässä Arja esiintyi laulaen ja tanssien lähes jokaisessa juhlassa, joka koulussa järjestettiin. Arja osallistui myös useisiin läänien välisiin taidetapahtumiin, joissa hän menestyi kunniamaininnoin. Arjaa kiehtoi laulamisen ja tanssimisen lisäksi myös teatteriesitykset, joiden erilaiset roolit kuljettivat nuoren esiintyjän mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin. Silloin Arja päätti, että vielä joskus hän haluaa tehdä ison roolin isossa teatterissa suurelle yleisölle.
13-vuotiaasta lähtien Arja esiintyi myös oman orkesterin säestyksellä tanssittaen yleisöä erilaisissa tilaisuuksissa. Usein Arjan rinnalla nähtiin hänen sisarensa Eija.
Arja Korisevan kirkkokonsertit toteutetaan pienellä ja intiimillä kokoonpanolla, kunnioittaen kirkkoa esiintymispaikkana ja esittäen musiikkia, joka on hengellisten arvojen mukainen. Kirkkokonsertteja tehdään sekä joulun aikaan, että muina vuodenaikoina. 17.12. Arja esittää joulukonsertin Hannu Lehtosen kera Palokan kirkossa. Mukana musisoivat Minna Lintukangas pianossa ja Jarno Kuusisto säestää harmonikalla.

JouluMielelle -hyväntekeväisyyskonsertti
15.12. sunnuntai
klo 20:00
25.12. keskiviikko
klo 15:30
MTV3 -kanavavalla

Kuva: Anne yrjänä

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös