Seuraa meitä

Kenestä leivotaan mestari?

IHMISET

Kenestä leivotaan mestari?

Nelosella starttasi keskiviikkona 17.03. Mestareiden mestari -ohjelman uusi kausi. Ohjelmassa kaksitoista uransa päättänyttä huippu-urheilijaa kamppailee joukkueina toisiaan vastaan.

Mestareiden mestarin yleisurheilujoukkueessa kisaavat pituushyppääjä Tommi Evilä, pikajuoksija Markus Pöyhönen ja keihäänheittäjä Taina Ojaniemi.
Jääjoukkueessa mukana ovat NHL-kiekkoilija Sami Helenius, pikaluistelija Mika Poutala ja jääkiekkoilija Emma Terho.
Kamppailujoukkueeseen kuuluvat nyrkkeilijä Amin Asikainen sekä painijat Marko Asell ja Petra Olli.
Suksijoukkueeseen kuuluu kolme hiljattain uransa lopettanutta kilpailijaa, eli hiihtäjät Matti Heikkinen ja Aino-Kaisa Saarinen sekä ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen.
Kaikki kaksitoista urheilijaa pysyvät mittelössä mukana pitkälti yli sarjan puolivälin. Sen jälkeen he putoavat tiimi kerrallaan, kunnes ohjelman finaalissa voittajajoukkueen kolme jäsentä taistelevat keskenään siitä, kuka heistä on mestareiden mestari.
Kisojen välissä urheilijat viettävät yhdessä vapaa-aikaa ja oppivat tuntemaan toisensa aivan uudella tavalla. He myös muistelevat vuorollaan uransa ratkaisuhetkiä sekä suurimpia voittoja ja pettymyksiä.
Ahvenanmaalla kuvatun sarjan juontaa Heikki Paasonen.
-Kilpailijat syttyivät erityisesti siitä, että kyseessä oli joukkuekisa. Asenne oli uskomaton ja suoritusten perusteella tyypit eivät todellakaan olleet mitään entisiä urheilijoita vaan edelleen superammattilaisia, kertoo Paasonen.

Mestareiden mestari
Jakso 1/10
Nelonen
21.03.2021 klo 17.30

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös