Seuraa meitä

Kuka kokkaa kovimmin?

IHMISET

Kuka kokkaa kovimmin?

Maailman yksi menestyneimmistä ruokaohjelmista MasterChef pyörii parhaillaan MTV3- kanavalla. Halutusta tittelistä kilpailee 12 urheaa kokkia.

MasterChef on yksi maailman tunnetuimmista ruokaohjelmista, jossa taitavat amatöörikokit kisaavat toisiaan vastaan herkullisissa haastetehtävissä ammattikokkien tuomaroidessa aikaansaannoksia. Ohjelmaa on esitetty yli 200 maassa yli 300 miljoonalle silmäparille.
MasterChefissä punnitaan kokkien tekniikkaa, nopeutta ja luovuutta keittiössä ja lopulta vain yksi voi olla MasterChef.
–MasterChef on maailman menestynein ruuanlaittoon perustuva ohjelma ja nyt se tulee MTV:lle suurempana kuin koskaan, sillä tällä kertaa MasterChefiin saa hakea myös he, joilla on jo kokemusta ruoka- ja ravintola-alalta. Taso on siis kovempi kuin ikinä ennen, ohjelman vastaava tuottaja Mirko Baas kertoo.
–MasterChef on ruoka-realityn globaali jättiläinen, jonka parissa viihtyy niin ruoanlaitosta kiinnostuneet kuin jokainen hyvän tv-viihteen ystävä, Baas jatkaa.
MasterChef -keittiössä nähdään siis kaikkien aikojen taitavimmat kotimaiset kokit, jotka taistelevat tuttuun tapaan kelloa vastaan. Tuomareina toimivat Tomi Björck, Sikke Sumari ja Kari Aihinen.

MasterChef 2020
Armoton kello. 1/14.
06.09. MTV3 klo 12.00
Painekattila. 2/14.
08.09. MTV3 klo 20.00

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös