Seuraa meitä

Kymmenen vuotta UMK:ta

IHMISET

Kymmenen vuotta UMK:ta

Suomen suurin musiikkishow Uuden Musiikin Kilpailu kerää suomalaiset ruutujen ääreen lauantaina 20. helmikuuta klo 21, kun Suomen seuraava euroviisuedustaja valitaan suorassa lähetyksessä.

Kymmenettä kertaa järjestettävän UMK:n voitosta kisaa tänä vuonna seitsemän finalistia: Oskr, Teflon Brothers x Pandora, Danny, Laura, Aksel, Blind Channel ja Ilta. Jokaiselle kilpailijalle on luotu oma, ainutlaatuinen, vaikuttava ja huippuunsa hiottu lavaesitys. Myös avaus- ja väliaikanumerot tulevat olemaan aivan omaa luokkaansa.
Katsojat voivat äänestää suosikkiaan lähetyksen aikana maksutta kirjautumalla Yle.fi-sovellukseen Yle Tunnuksella tai maksullisesti tekstiviestillä tai soittamalla äänestysnumeroon. Voittajabiisin määrittää yleisöäänet ja kansainvälisen raadin antamat pisteet.
UMK-finaalin juontaa tänä vuonna Antti Tuisku.
–Tämä on minulle suuri kunnia ja etuoikeus. Nyt kun kyseessä on juhlavuosi ja yksittäinen spesiaalikeissi, uskaltauduin ottamaan haasteen vastaan, Antti Tuisku kertoo.
Tuiskun täytettävänä on vuodesta 2016 kilpailua juontaneen Krista Siegfridsin saappaat, jotka Tuiskun sanoin ovat “aika suuret”. Näiden saappaiden täyttäminen ei aiheuta liikaa paineita, sillä hiottua show’ta rakastava Tuisku on aloittanut treenaamisen jo marraskuussa.

UMK21: Finaali
klo 21.00
Yle TV1, Yle Areena, Yle Radio Suomi ja
Yle X3M

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös