Seuraa meitä

Nyt kierretään Suomea

IHMISET

Nyt kierretään Suomea

Vintage-valtakunnan neljännen kauden kesäisillä retkillä löydetään upeita, unohdettuja paikkoja ja haalitaan esineitä, joilla riittää tarinaa kerrottavana.

Intohimoiset ja vanhaa kunnioittavat tekijät eivät laske tunteja, jotta paikat ja rakkaat esineet pysyisivät kunnossa ja ihmisten muistissa. Ja tätä vintagemiehet arvostavat.
Mike ja Tomppa kääntävät auton keulan Hämeeseen, Pohjanmaalle ja Keski-Suomeen ja piipahtavat myös Turussa ja Tammisaaressa. Ulrikakin onneksi ehtii usein mukaan! Suomen suvessa ei ole kiire ei ole mihinkään, höyryjunaakin lämmitellään pitkään ja hartaasti. Mutta kummasti kesän aikana taas ostetaan enemmän kuin myydään.
Kauden aikana mennään myös metsään, koska sitähän meillä riittää. Skugesta löytyy vaikuttavia raunioita ja vuosiksi hylättyjä keräilijöiden aarteita, tietenkin. Uusia projekteja aloitetaan, jatketaan ja nostetaan naftaliinista. Valmistumisesta ei ole taaskaan takeita.
Tuttu porukka kokoontuu säännöllisesti liikkeelle juomaan mokkaa. Kema käy arvuuttelemassa ihmeellisiä esineitä ja vetää samalla sokerikipon tyhjäksi. Masan osuva huumori raikuu entiseen tapaan ja saadaanpa nauttia miehen upeasta lauluäänestäkin.
Vintage-valtakunnan uusi kausi tarjoilee Suomi- ja aikamatkailua, yllätyksiä ja irrottelua.

YLE TV1
Vintage-valtakunta
27.04. klo 20.00.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös