Seuraa meitä

Oudot naamarit esittelyssä

IHMISET

Oudot naamarit esittelyssä

Tule mukaan arvuuttelemaan, kuka on maskin takana, kun kevään oudoin ohjelma Masked Singer Suomi jatkuu. Ile Uusivuoren juontamassa ohjelmassa panelistit ja katsojat yrittävät arvata, keitä 12 päästä varpaisiin naamioitunutta esiintyjää ovat.

Kuka on maskin takana? Tämä on viihdekevään suurin salaisuus. Masked Singer on ollut kansainvälinen suurmenestys. Jättisuosion saavuttanut eteläkorealainen formaatti on tämän hetken kuumin ohjelmaoutous. Se on myyty 50 maahan ja noussut kaikkialla ykköspuheenaiheeksi.
Masked Singer Suomessa esiintyy 12 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista, joiden henkilöllisyys on salattu.
Nämä 12 esiintyjää on naamioitu päästä varpaisiin ja myös heidän puheäänensä on muutettu. He ovat kilpailleet, tehneet elokuvia, tv-ohjelmia, maailmanennätyksiä ja musiikkia. He ovat urheilleet, kirjoittaneet, puhuneet, sanoittaneet, ja laulaneet. He ovat vaikuttaneet julkisuudessa kuudella eri vuosikymmenellä. He ovat koko kansan suosikkeja eri aloilta ja genreistä.
Masked Singer Suomen juontaa Ilkka ”Ile” Uusivuori. Vakiopanelisteina toimivat Janne Kataja, Jenni Kokander ja Maria Veitola, jotka saavat ohjelman aikana vihjeitä esiintyjien henkilöllisyydestä ja yrittävät katsojien tavoin arvata, kuka on maskin takana. Studioyleisö äänestää suosikkiesiintyjäänsä, ja kunkin jakson päätteeksi vähiten ääniä saanut esiintyjä joutuu paljastamaan henkilöllisyytensä.

Masked Singer Suomi
21.03. klo 20:00,
MTV3
Kausi 1, 2/10.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös