Seuraa meitä

Sofia Karppi kohtaa pahan

IHMISET

Sofia Karppi kohtaa pahan

Palkittu rikosdraamasarja Karppi jatkuu. Toisella kaudella tuomioitaan yhteiskunnan eri laidoille jakava ”oikeuden jumalatar” vetää rikosetsivät kohti vielä jotain paljon pahempaa.

Rikosetsivät Sofia Karppi (Kultainen Venla-palkittu Pihla Viitala) ja Sakari Nurmi (Lauri Tilkanen) aloittavat murhatutkinnan, jonka lonkerot ulottuvat politiikkaan ja huumekauppaan. Toinen kausi seuraa Karpin ja Nurmen poliisityötä ja tiivistyvää suhdetta, paljastaen yhä enemmän heidän mutkikkaasta yksityiselämästään.
Suomenlahden alle suunnitellun tunnelin rakennustyömailta löytyy kaksi ruumista: yksi Helsingistä ja toinen Tallinnasta. Murhat koskettavat tunneli-hanketta eteenpäin ajavaa Helsingin pormestaria Sara Tulisuota (Leena Pöysti), joka painii myös korruptiosyytteiden kanssa. Karppi ja Nurmi alkavat tutkia huumerikollisuuteen kytkeytyviltä näyttäviä henkirikoksia, kunnes tapahtuu uusi raaka murha, joka järkyttää Karppia sydänjuuria myöten. Pian näyttää siltä, että liikkeellä on kostaja, ”oikeuden jumalatar”, joka on ottanut oikeuden omiin käsiinsä.
Ensimmäinen kausi Karppia nähtiin Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa alkuvuodesta 2018. Sarja oli menestys saaden Kultainen Venla-ehdokkuuden, ja nimiroolia Sofia Karppia näyttelevä Pihla Viitala palkittiin Venlalla parhaasta naispääosasta. Kansainvälisenä yhteistuotantona toteutettu Karppi-sarjan ensimmäinen tuotantokausi levisi Netflixin kautta ympäri maailmaa.

Karppi
05.04. klo 20:55,
Yle TV1
Kausi 2, 1/8.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös