Seuraa meitä

Suomalaisen musiikin lähteillä

IHMISET

Suomalaisen musiikin lähteillä

Suureen suosioon noussut ja palkintoja kerännyt SuomiLove -ohjelma on itkettänyt ja naurattanut katsojia ympäri Suomen. Jenni Pääskysaaren rinnalle, Mikko Leppilammen tilalle saapui tälle kaudelle Mikko Kuustonen.

SuomiLoven kahdella ensimmäisellä tuotantokaudella ohjelmaa juonsivat Marja Hintikka ja Ilkka Villi. Kolmatta ja neljättä tuotantokautta juonsivat Pääskysaari ja Mikko Leppilampi.
Meneillään oleva kausi 5 esittelee katsojille tuttuun tapaansa suomalaisiin lauluihin liittyviä, monimuotoisia rakkaus- ja ystävätarinoita Kotkasta Inariin.
Henkilökohtaisia musiikkiesityksiä tarinoiden päähenkilöille ovat tehneet tällä kertaa mm. J. Karjalainen, Elastinen, Sanni, Vesa-Matti Loiri ja Jenni Vartiainen. Tämän kauden uusi ja isompi studio on antanut mahdollisuuden nostaa esitykset uusiin mittoihin ja suorana lähetettävä loppukonsertti Helsinki Arenalta 6.4. on tapahtuma, joka varmasti kerää yleisönsä.
SuomiLOVE on pureutunut vuosien varrella suomalaisten sydämiin lämminhenkisellä ja kutakin kohdettaan aidosti kunnioittavalla tavalla. Olemme saaneet nähdä sydäntäsärkeviä kertomuksia sekä iloisia kohtaamisia hyvän musiikin ohella. Moni on sanonutkin, että ottakaa nenäliinat valmiiksi esiin, SuomiLOVE alkaa.
Mikko Kuustoselle ohjelmassa mukana oleminen ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, sillä ohjelman ensimmäisessä jaksossa mies pyöri kuvauksissa sekä ideoi ohjelmaa muiden kanssa.
–Olen seurannut ohjelmaa erityisellä rakkaudella ja koenkin tulleeni luontevasti mukaan. Aiemmin en muiden kiireiden vuoksi voinut tulla mukaan, mutta nyt on oikea aika, Kuustonen kertoi tiedotteessa.

Mikko ja Jenni

Kuustosen juontajapari Pääskysaari oli alusta saakka innoissaan uudesta juontajaparistaan.
–Mikko kuin Mikko, nauran varmasti itseni hengiltä! Nyt on myös jännä nähdä miten Mikko reagoi –saa nähdä, liikuttuuko vanha kettu myös, Pääskysaari kertoo.
– Mikko on äärimmäisen kokenut ihmisten kanssa, nähnyt paljon ja elänyt jo monta elämää. Hänessä yhdistyy SuomiLOVEn henki: iloa ja kuplivaa hurmosta ja silti tieto siitä, että elämä on ainutkertainen ja arvokas asia. Siksi Kuustonen on tähän juuri oikea valinta, Pääskysaari jatkaa.
Kuustonen kertookin, että parivaljakon välinen ystävyys voi auttaa ymmärtämään vielä paremmin ihmisten tarinoita.
Ohjelman musiikista vastaava LOVEband täydentyi uudella solistilla. Osmo Ikosen ja Johanna Iivanaisen lisäksi on kuultu raspiäänistä Noora Louhimoa, joka toimii muun muassa metalliyhtye Battle Beastin solistina.
SuomiLOVEssa ihmiset kertovat tarinoita rakkaudesta, joista jokaiseen liittyy jokin laulu. Ohjelmassa artistit pääsevät esittämään kappaleensa suoraan tarinaan liittyvälle ihmiselle, toisinaan tunnelmoidaan studiossa ja välillä muusikot matkaavat ympäri Suomea yllättämässä ihmisiä lauluillaan.
SuomiLOVEn, viides tuotantokausi päättyy perinteiseen tapaan päätöskonserttiin, joka tällä kertaa järjestetetään aikaisempaa isommissa puitteissa.
Jenni Pääskysaaren ja Mikko Kuustosen juontaman päätöskonsertin musiikista vastaa tuttuun tapaan Ako Kiiskin johtama LOVEband solisteinaan Johanna Iivanainen, Osmo Ikonen ja Noora Louhimo. Mukana menossa on myös Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble sekä Higher Ground -kuoro johtajanaan Hanna-Maria Helenius. 6.4. Hartwall Areenalla järjestettävän konsertin artistivieraina loistavat muun muassa Sunrise Avenue, Elastinen, Juha Tapio, Gasellit, Samae Koskinen ja Ida Paul & Kalle Lindroth.

Kuva YLE

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

 • IHMISET

  Isä ja tytär rosvojen jäljillä

  Kirjoittanut

  Murha Hangossa on Matti Remeksen Ruben Waara -romaaneihin perustuva rikossarja. Matti Ristisen näyttelemä, juuri 50 vuotta...

 • IHMISET

  Onnettomuustutkijan arkipäivää

  Kirjoittanut

  Ylen kotimaisessa uutuusdraamassa valtava junaonnettomuus idyllisessä pikkukaupungissa järkyttää koko Suomea, ja Marita Kaila joutuu uransa vaikeimman...

 • IHMISET

  Ammattiauttajat kuppiloiden apuna

  Kirjoittanut

  Uudistusta kaipaavat suomalaiskuppilat saavat jälleen tuulta purjeisiinsa, kun rakastettu ja hyväntuulinen Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja...

 • IHMISET

  Hullunkuriset perheet

  Kirjoittanut

  Venla-palkitun Atte Järvisen ohjaaman ja käsikirjoittaman Sunnuntailounaan uusi tuotantokausi alkaa maaliskuussa. MTV-alkuperäissarjan neljännellä tuotantokaudella Eevi (Elena...

 • IHMISET

  Rikoksen anatomia saa uuden juontajan

  Kirjoittanut

  Rikoksen anatomian uutena juontajana nähdään Kristiina Komulainen, jonka johdolla perehdytään kahteentoista suomalaisia puhuttaneeseen ja koskettaneeseen rikokseen....

Ylös