Seuraa meitä

Vaimot huippupelaajien taustalla

IHMISET

Vaimot huippupelaajien taustalla

Sirpa Selänne tunnetaan lähinnä jääkiekkolegenda Teemu Selänteen vaimona, mutta nyt hänet nähdään juontamassa syksyn uutuussarjaa Lätkä Love.

Lätkä Love -sarjassa seurataan yhteensä kuutta eri elämäntilanteessa olevaa naista, joita yhdistää puolison elämän keskittyminen jääkiekon ympärille. Sarjassa tutustutaan kiekkopuolisoiden sekä heidän perheidensä arkeen eri paikoissa ympäri maailmaa.
Ensimmäistä kertaa TV-sarjaa juontava Sirpa Selänne tietää aihepiiristä paljon, sillä hän on yksi tunnetuimmista lätkävaimoista ja ymmärtää sen vuoksi mitä kaikkea pelaajien puolisoiden arjessa oikein tapahtuu.
–Oli kiva, että tuotantoyhtiö keksi pyytää minua juontamaan, koska en missään olosuhteissa rupeaisi halveksimaan tai dissaamaan näitä naisia. Olen kuitenkin se, joka ymmärtää heidän puolensa tuossa elämässä ja olen heidän puolellaan, Sirpa Selänne kertoi taannoin Iltalehdelle. Teemu Selänne kertoi puolestaan olevansa iloinen Sirpan pestistä ja siitä, että vaimo pääsee tekemään uusia asioita.

Kuusi erilaista tarinaa

Miss Suomi 2018 Alina Voronkova elää etäsuhteessa, sillä hänen poikaystävänsä Joonas Hurri pelaa Japanissa asti paikallisessa pikkukaupungissa. Pariskunta on seurustellut kolme vuotta ja urakeskeisinä ovat päätyneet etäsuhteeseen.
Emilia Nyström on entinen menestyksekäs beachvolley-ammattilainen, joka nousi huipulle yhdessä kaksoissiskonsa Erikan kanssa, ja he voittivat mm. EM-pronssia. Nyt Emilian lapsiperheen arki on kaukana Japanissa, jossa hänen miehensä, entinen kiekkomaalivahti Ari-Pekka Siekkinen, toimii japanilaisseuran päävalmentajana.
Jonna Koskiranta on elänyt jo 13 vuotta kiekkoperheen arkea miehensä Tero Koskirannan ja pariskunnan kahden tyttären kanssa. Tällä hetkellä perhe asuu Szekesfehervarissa, Unkarissa. Ohjelmassa tullaan näkemään, ettei arki suju aivan ongelmitta.
Miia Säilä on ollut personal trainerina ja fitness-urheilijana. Suuri elämänmuutos tapahtui, kun hän muutti San Antonioon, Texasiin, poikaystävänsä maalivahti Ville Husson kanssa. Lupa-asioiden takia Miia ei voi työskennellä USA:ssa, ja pariskunta tähtää Villen NHL-uran nousuun. Ohjelman teon jälkeen pariskunta on eronnut, ilman minkäänlaista suurempaa draamaa.
Lotta Harala tunnetaan aitajuoksijana, josta hänellä on Suomen mestaruus vuodelta 2017. Lotan juoksu-uran päätähtäin on vuoden 2020 Tokion olympialaisissa. Lotta seurustelee Latvian Riikassa pelaavan keskushyökkääjä Matias Myttysen kanssa jo kuudetta vuotta. Ohjelman aikana tulee kapuloita rattaisiin. Matias Myttynen pelaa nyt alkavalla kaudella Jokereissa.
Sveitsiläisessä pittoreskissa Davosin alppikylässä asuva Karoliina Lindgren pyörittää arkea neljän lapsen kanssa. Mies Perttu Lindgren pelaa HC Davosin joukkueessa. Karoliina on opetellut saksankielen, ja luonut oman sosiaalisen verkoston Davosiin. Mikään tosin ei ole jääkiekkoelämässä turvattua, eikä koskaan tiedä milloin on muutto edessä.

Teksti: Leo Gelhar

Mainos
Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

 • IHMISET

  Oi Suomi oi!

  Kirjoittanut

  Edessä on poikkeuksellisen herkullinen jalkapallokesä, kun Suomen miesten jalkapallomaajoukkue on ensimmäistä kertaa mukana hakemassa menestystä EM-kisoissa....

 • IHMISET

  4000 jaksoa Salattua elämää

  Kirjoittanut

  Salatut elämät -sarja on tehnyt pitkän taipaleen Suomen televisiossa. Suositusta päivittäissarjasta nähdään MTV3-kanavalla perjantaina 4.6. peräti...

 • IHMISET

  Viisuilua tuutin täydeltä

  Kirjoittanut

  Euroviisut tulevat. Semifinaalit esitetään suorina lähetyksinä Ylen kanavilla tiistaina18.5. ja torstaina 20.5. Kisa huipentuu finaaliin lauantaina...

 • IHMISET

  Nyt muistellaan menneitä

  Kirjoittanut

  Pöllötöllö -retronimellä siunatussa ohjelmassa pengotaan ja katsotaan MTV:n arkiston vanhat, ikimuistoisimmat ja ehkä unohtuneetkin ohjelmat. Mikä...

 • IHMISET

  Nyt kierretään Suomea

  Kirjoittanut

  Vintage-valtakunnan neljännen kauden kesäisillä retkillä löydetään upeita, unohdettuja paikkoja ja haalitaan esineitä, joilla riittää tarinaa kerrottavana....

Ilmoitus

Uusimmat artikkelit

Ilmoitus
Mainos
Ylös