Seuraa meitä

Vaimot huippupelaajien taustalla

IHMISET

Vaimot huippupelaajien taustalla

Sirpa Selänne tunnetaan lähinnä jääkiekkolegenda Teemu Selänteen vaimona, mutta nyt hänet nähdään juontamassa syksyn uutuussarjaa Lätkä Love.

Lätkä Love -sarjassa seurataan yhteensä kuutta eri elämäntilanteessa olevaa naista, joita yhdistää puolison elämän keskittyminen jääkiekon ympärille. Sarjassa tutustutaan kiekkopuolisoiden sekä heidän perheidensä arkeen eri paikoissa ympäri maailmaa.
Ensimmäistä kertaa TV-sarjaa juontava Sirpa Selänne tietää aihepiiristä paljon, sillä hän on yksi tunnetuimmista lätkävaimoista ja ymmärtää sen vuoksi mitä kaikkea pelaajien puolisoiden arjessa oikein tapahtuu.
–Oli kiva, että tuotantoyhtiö keksi pyytää minua juontamaan, koska en missään olosuhteissa rupeaisi halveksimaan tai dissaamaan näitä naisia. Olen kuitenkin se, joka ymmärtää heidän puolensa tuossa elämässä ja olen heidän puolellaan, Sirpa Selänne kertoi taannoin Iltalehdelle. Teemu Selänne kertoi puolestaan olevansa iloinen Sirpan pestistä ja siitä, että vaimo pääsee tekemään uusia asioita.

Kuusi erilaista tarinaa

Miss Suomi 2018 Alina Voronkova elää etäsuhteessa, sillä hänen poikaystävänsä Joonas Hurri pelaa Japanissa asti paikallisessa pikkukaupungissa. Pariskunta on seurustellut kolme vuotta ja urakeskeisinä ovat päätyneet etäsuhteeseen.
Emilia Nyström on entinen menestyksekäs beachvolley-ammattilainen, joka nousi huipulle yhdessä kaksoissiskonsa Erikan kanssa, ja he voittivat mm. EM-pronssia. Nyt Emilian lapsiperheen arki on kaukana Japanissa, jossa hänen miehensä, entinen kiekkomaalivahti Ari-Pekka Siekkinen, toimii japanilaisseuran päävalmentajana.
Jonna Koskiranta on elänyt jo 13 vuotta kiekkoperheen arkea miehensä Tero Koskirannan ja pariskunnan kahden tyttären kanssa. Tällä hetkellä perhe asuu Szekesfehervarissa, Unkarissa. Ohjelmassa tullaan näkemään, ettei arki suju aivan ongelmitta.
Miia Säilä on ollut personal trainerina ja fitness-urheilijana. Suuri elämänmuutos tapahtui, kun hän muutti San Antonioon, Texasiin, poikaystävänsä maalivahti Ville Husson kanssa. Lupa-asioiden takia Miia ei voi työskennellä USA:ssa, ja pariskunta tähtää Villen NHL-uran nousuun. Ohjelman teon jälkeen pariskunta on eronnut, ilman minkäänlaista suurempaa draamaa.
Lotta Harala tunnetaan aitajuoksijana, josta hänellä on Suomen mestaruus vuodelta 2017. Lotan juoksu-uran päätähtäin on vuoden 2020 Tokion olympialaisissa. Lotta seurustelee Latvian Riikassa pelaavan keskushyökkääjä Matias Myttysen kanssa jo kuudetta vuotta. Ohjelman aikana tulee kapuloita rattaisiin. Matias Myttynen pelaa nyt alkavalla kaudella Jokereissa.
Sveitsiläisessä pittoreskissa Davosin alppikylässä asuva Karoliina Lindgren pyörittää arkea neljän lapsen kanssa. Mies Perttu Lindgren pelaa HC Davosin joukkueessa. Karoliina on opetellut saksankielen, ja luonut oman sosiaalisen verkoston Davosiin. Mikään tosin ei ole jääkiekkoelämässä turvattua, eikä koskaan tiedä milloin on muutto edessä.

Teksti: Leo Gelhar

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

 • IHMISET

  Hullunkuriset perheet

  Kirjoittanut

  Venla-palkitun Atte Järvisen ohjaaman ja käsikirjoittaman Sunnuntailounaan uusi tuotantokausi alkaa maaliskuussa. MTV-alkuperäissarjan neljännellä tuotantokaudella Eevi (Elena...

 • IHMISET

  Rikoksen anatomia saa uuden juontajan

  Kirjoittanut

  Rikoksen anatomian uutena juontajana nähdään Kristiina Komulainen, jonka johdolla perehdytään kahteentoista suomalaisia puhuttaneeseen ja koskettaneeseen rikokseen....

 • IHMISET

  Elämää Käärijän jälkeen

  Kirjoittanut

  Uuden Musiikin Kilpailu kasvoi areenaluokkaan. Seuraava euroviisuedustaja valitaan Tampereen Nokia Arenalla. Uuden Musiikin Kilpailu järjestetään 10....

 • IHMISET

  Hei, me lauletaan

  Kirjoittanut

  The Voice of Finlandin 13. tuotantokausi alkaa Nelosella tammikussa. Uudella kaudella nähdään kaksi uutta tähtivalmentajaa, kun...

 • IHMISET

  Musiikkiohjelman paluu

  Kirjoittanut

  Comebackin tekevässä Levyraadissa musiikkiin intohimoisesti ja avoimin mielin suhtautuvat raatilaiset kuuntelevat kotimaiset ja ulkomaiset kappaleet ja...

Ylös