Seuraa meitä

007 No Time to Die on tuottoisa elokuva

LEFFAT JA TV

007 No Time to Die on tuottoisa elokuva

007 No Time to Die on tahkonnut Suomessa jo yli 9 miljoonaa euroa elokuvateattereiden lippuluukuilla ja sen on nähnyt lähes 600 000 katsojaa.

007 No Time to Die on ylittänyt Spectren ja Titanicin lipputulot. Elokuva on kerännyt Suomessa lipputuloja jo yli 9 miljoonaa euroa ja saanut katsojia 596 590 tähän päivään mennessä. 007 No Time to Die on tämän vuoden Suomen katsotuin elokuva ja sitä on meillä katsottu neljänneksi eniten maailmassa väkilukuun suhteutettuna.

–Jos joku olisi Bondin ensi-illassa kaksi kuukautta sitten sanonut että päästään näin hienosta asiasta kertomaan ja että ihmiset pandemiasta huolimatta janoavat katsomaan elokuvia suurelta kankaalta ja yhdessä muiden ihmisten kanssa, en tiedä olisinko uskonut, iloitsee SF Studiosin myyntipäällikkö Juan Pascual.

007 No Time to Die on tuottanut maailmanlaajuisesti elokuvateattereissa yli 700 miljoonaa dollaria ja rikkonut ennätyksiä monissa maissa. –Olemme innoissamme nähdessämme yleisön palanneen elokuvateattereihin eri puolilla maailmaa. Ensi-illan viivästyksen jälkeen olemme erityisen iloisia, että 007 No Time To Die on viihdyttänyt niin monia elokuvan katsojia, kertovat Said Michael De Luca, Chairman of MGM’s film group ja Pamela Abdy, MGM Film Group President.

007 No Time to Die sai ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa 30.9.2021

 

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta LEFFAT JA TV

 • LEFFAT JA TV

  The Son

  Kirjoittanut

  The Son Ensi-ilta: 24.03. Ikäraja: 12 Pituus: 123 min. Ohjaus: Florian Zeller Näyttelijät: Hugh Jackman, Vanessa...

 • LEFFAT JA TV

  To Leslie

  Kirjoittanut

  To Leslie Ensi-ilta: 10.03. Ikäraja: 12 Pituus: 119 min. Ohjaus: Michael Morris Näyttelijät: Andrea Riseborough, Allison...

 • LEFFAT JA TV

  Tár

  Kirjoittanut

  Tár Ensi-ilta: 24.02. Ikäraja: 12 Pituus: 157 min. Ohjaus: Todd Field Käsikirjoitus: Todd Field Näyttelijät: Cate...

 • LEFFAT JA TV

  Jope Ite

  Kirjoittanut

  Jope Ite Ensi-ilta: 10.02. Ikäraja: Sallittu Pituus: 89 min. Ohjaus: Marko Talli Käsikirjoitus: Mika Räinä, Nikke...

 • LEFFAT JA TV

  Sisu

  Kirjoittanut

  Sisu Ensi-ilta: 27.01. Ikäraja: 16 Pituus: 92 min. Ohjaus: Jalmari Helander Näyttelijät: Jorma Tommila, Aksel Hennie,...

Ylös