Seuraa meitä

007 No Time to Die on tuottoisa elokuva

LEFFAT JA TV

007 No Time to Die on tuottoisa elokuva

007 No Time to Die on tahkonnut Suomessa jo yli 9 miljoonaa euroa elokuvateattereiden lippuluukuilla ja sen on nähnyt lähes 600 000 katsojaa.

007 No Time to Die on ylittänyt Spectren ja Titanicin lipputulot. Elokuva on kerännyt Suomessa lipputuloja jo yli 9 miljoonaa euroa ja saanut katsojia 596 590 tähän päivään mennessä. 007 No Time to Die on tämän vuoden Suomen katsotuin elokuva ja sitä on meillä katsottu neljänneksi eniten maailmassa väkilukuun suhteutettuna.

–Jos joku olisi Bondin ensi-illassa kaksi kuukautta sitten sanonut että päästään näin hienosta asiasta kertomaan ja että ihmiset pandemiasta huolimatta janoavat katsomaan elokuvia suurelta kankaalta ja yhdessä muiden ihmisten kanssa, en tiedä olisinko uskonut, iloitsee SF Studiosin myyntipäällikkö Juan Pascual.

007 No Time to Die on tuottanut maailmanlaajuisesti elokuvateattereissa yli 700 miljoonaa dollaria ja rikkonut ennätyksiä monissa maissa. –Olemme innoissamme nähdessämme yleisön palanneen elokuvateattereihin eri puolilla maailmaa. Ensi-illan viivästyksen jälkeen olemme erityisen iloisia, että 007 No Time To Die on viihdyttänyt niin monia elokuvan katsojia, kertovat Said Michael De Luca, Chairman of MGM’s film group ja Pamela Abdy, MGM Film Group President.

007 No Time to Die sai ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa 30.9.2021

 

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta LEFFAT JA TV

 • LEFFAT JA TV

  Monkey Man

  Kirjoittanut

  Monkey Man Ensi-ilta: 05.04. Ikäraja: 16 Pituus: 121 min. Ohjaus: Dev Patel Näyttelijät: Dev Patel, Sharlto...

 • LEFFAT JA TV

  Luvattu maa

  Kirjoittanut

  Luvattu maa (Bastarden) Ensi-ilta: 12.04. Ikäraja: Ei tiedossa Pituus: 128 min. Ohjaus: Nikolaj Arcel Näyttelijät: Mads...

 • LEFFAT JA TV

  One Life

  Kirjoittanut

  One Life Ensi-ilta: 22.03. Ikäraja: 12 Pituus: 102 min. Ohjaus: James Hawes Näyttelijät: Anthony Hopkins, Johnny...

 • LEFFAT JA TV

  Punainen saari

  Kirjoittanut

  Punainen saari (L’Île rouge) Ensi-ilta: 23.02. Ikäraja: 7 Pituus: 117 min. Ohjaus: Robin Campillo Näyttelijät: Nadia...

 • LEFFAT JA TV

  Madame Web

  Kirjoittanut

  Madame Web Ensi-ilta: 14.02.2024 Ikäraja: Ei tiedossa Ohjaus: SJ Clarkson Näyttelijät: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Isabela...

Ylös