Seuraa meitä

Historian havinaa

AJASSA

Historian havinaa

Helsingin Työväenasunto-museo on avautunut jälleen kesäkaudeksi. Museon tapahtumaohjelmassa on slangiopastuksia, historiallisia kävelykierroksia ja perinteinen puutarhajuhla.

Hellahuoneiden arkeen 1900-luvun alkupuolen Helsingissä pääsee jälleen tutustumaan Työväenasuntomuseossa, joka on sijoitettu vuonna 1909 valmistuneisiin työväenasuntoihin Linnanmäen juurella.
Yhteistyössä Stadin Slangi ry:n kanssa toteutetut slangiopastukset jatkuvat 2.6. klo 15. Helsinki-päivänä 12.6. pääsee slangikierroksille klo 14 ja 15.30.
Työväenasuntomuseosta alkavalla Hellahuoneita ja sakilaisia Sörkassa -kaupunkikävelyllä tutustutaan koskettavien aikalaistarinoiden kautta arkeen ja elämänmenoon Pitkänsillan pohjoispuolella 1910-luvulla. Kävelykierroksen hinta on 10 euroa.
Perjantaina 7.6.2019 klo 14–17 pidettävän perinteisen puutarhajuhlan aiheena on tällä kertaa luonnonkasvien käyttö ruokataloudessa Suomessa ennen ja nyt, johon tutustutaan tietoiskuluennoilla ja hiukan maistellenkin. Työläispihojen perinteiset koristekasvit kukoistavat museon kukkapenkissä. Pihatorilta voi ostaa taimia ja siemeniä ja puhvetin herkkuja.

Työväenasuntomuseo 22.9. asti
Avoinna ke–su klo 11–17
Vapaa pääsy
Kirstinkuja 4, Helsinki

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta AJASSA

Ylös