Seuraa meitä

Joulun odotus alkaa Lohjan Menneen ajan joulumarkkinoista

AJASSA

Joulun odotus alkaa Lohjan Menneen ajan joulumarkkinoista

Lohjan perinteiset Menneen ajan joulumarkkinat järjestetään la 10.12. klo 10-16 ja su 11.12. klo 11-16 Lohjan keskiaikaisella kirkonmäellä. Kirkkokentällä ja markkinapolulla on yhteensä lähes 150 myyjää ja jopa 174 kojua. Tapahtuma on pääsymaksuton ja kaikille avoin.

Joulumarkkinoilla on ohjelmaa laidasta laitaan, tanssiesityksistä ja Tiernapoikiin. Museolla voi tavata tutusti Joulupukin apureineen sekä hypätä hevosvaunun kyytiin. Lohjan Museon lisäksi tapahtumapaikkoja ovat Eeva Joenpellon aukion Amfiteatteri, Pyhän Laurin kirkko, Puu-Anttila, Lohjan pääkirjasto sekä Laurentius-talo. Koko ohjelma löytyy Menneen ajan joulumarkkinoiden verkkosivuilta, ja infokoju palvelee asiakkaita koko markkinoiden aukioloajan.
Lohjan keskustassa järjestettäville Menneen ajan joulumarkkinoille on helppo saapua kävellen sekä linja-autolla. Prisman yhteydessä sijaitsevalta linja-autoasemalta on noin 650 metrin kävelymatka joulumarkkinoille. Myös kadunvarsipysäköinti on Lohjalla maksutonta viikonloppuisin.
Menneen ajan joulumarkkinoilla voi nautiskella kiireettömästä joulun tunnelmasta ja herkullisista tuoksuista ja mauista sekä ostaa käsintehdyt lahjat. Menneen ajan joulumarkkinat järjestetään tänä vuonna 27. kerran.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta AJASSA

Ylös