Seuraa meitä

Kastepäivä vietetään vaivattomasti Espoossa

AJASSA

Kastepäivä vietetään vaivattomasti Espoossa

Espoon seurakunnissa järjestetään tänä vuonna neljä erityistä kastepäivää. Kaikki on valmista kastemekoista kakkukahveihin perheelle ja vieraille.

Ensimmäinen kastepäivä järjestetään Tapiolan kirkossa lauantaina maaliskuun 28. päivä. Neljästä kasteajasta on puolet jo varattu, mutta mukaan ehtii vielä. Kastettavaksi päivään voi tulla lapsi tai aikuinen. Samasta perheestä voidaan kastaa useampi jäsen samaan aikaan. Kastepäivä on maksuton ja avoin kaikille espoolaisille.
Seurakunta tarjoaa juhlatarjoilun ja juhlaan koristellun tilan sekä lainaa tarvittaessa kastemekon. Juhlaan voi kutsua mukaan 20 läheistä. Itse kastetilaisuus kestää kirkkosalissa puolisen tuntia. Sen jälkeen juhlaväelle on varattu kahvittelutila noin tunniksi.
– Jokainen kaste on ollut kaunis ja ihana tilaisuus, kertoo Tapiolan seurakunnan pastori Anu Ristimäki, joka on toinen ensimmäisen kastepäivän papeista.

Vuoden 2020 Kastepäivät Espoossa

-Lauantaina 28.3. Tapiolan kirkossa, Kirkkopolku 6. Varattavissa olevat ajat: klo 13 ja 17. -Lauantaina 9.5. Olarin kirkossa, Olarinluoma 4.
-Sunnuntaina 4.10. Espoonlahden kirkossa, Kipparinkatu 8. Alkaen klo 13.
-Sunnuntaina 13.12. Karakappelissa, Karakalliontie 12.
-Sunnuntaina 13.12. Villa Hvittorpissa, Hvittorpintie 243, Kirkkonummi

Kuva: Terhi Kuoppala

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta AJASSA

Ylös