Seuraa meitä

Kirkan 70v. -synttärietkot Finlandia-talolla

AJASSA

Kirkan 70v. -synttärietkot Finlandia-talolla

Kirka täyttäisi 70 vuotta tänä vuonna. Juhlallisuudet alkavat huhtikuussa näyttävästi, kun Suomen Musiikkiteatteri ja Kirka Fan Club yhteistyössä järjestävät Kirkan synttärietkot Finlandia-talolla Helsingissä 18.4.2020. Ohjelmassa on Kirka70 -näyttely sekä Kirka-musikaalin Hetki lyö juhlanäytös.

Kirka70 -näyttelyyn on koottu 70 ikimuistoista Kirka -äänitettä. Lisäksi näyttelyssä voi ihailla Kirkan kultalevyjä, kiertuetakkeja, julisteita, fanituotteita jne. Näyttelyvieraiksi on kutsuttu myös Kirkan sukulaisia, ystäviä ja yhteistyökumppaneita.
Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja.

Kirkaa esittää Voice of Finland -kisastakin tuttu Ilari Hämäläinen. Musikaalissa kuullaan suuri joukko ikimuistoisia kappaleita, kuten Hetki lyö, Leijat, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni, Kahden hullun matka, Daa-da daa-da, Silta yli synkän virran, Puhelinlangat laulaa, Lumi teki enkelin eteiseen, Krokotiilirock ja Kirjoita postikorttiin.
Kirka Babitzin on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista. Hän oli maamme ensimmäinen rocktähti, joka sai peräänsä villisti kirkuvat fanilaumat. Kirka oli venäläisen emigranttitaustansa vuoksi eksoottinen ilmestys tummine hiuksineen ja sinisine silmineen, hän oli täynnä karismaa ja kuin luotu tähdeksi. Oma suku ja perhe sisaruksineen olivat Kirkalle aina tärkeitä. Kirka lauloi persoonallisella äänellään tiensä suomalaisten sydämiin monipuolisesti rockilla, iskelmillä ja balladeilla heavyrockiakaan unohtamatta.

Finlandia-talo 18.4. Kirka-musikaalin Hetki lyö juhlanäytös alkaen klo 19. 

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta AJASSA

Ylös