Seuraa meitä

Burgerimiehen loppuosat tehdään Suomessa

IHMISET

Burgerimiehen loppuosat tehdään Suomessa

Burgerimies Akseli Herlevi lähti löytömatkalle halki Euroopan etsien täydellisen burgerin reseptiä.

Ajatuksena oli, että matkalla pysähdytään Euroopan tunnettuihin kulinaarisiin mekkoihin, ja yritetään löytää jokaisesta ruokakulttuurista jotain ominaista twistiä sämpylöiden väliin laitettavaksi. Burgerimies ja reissukaveri Ossi olivat aikeissa tutustua paikallisiin herkkuihin mm. Edinburghissa, Berliinissä, Baskimaalla, Alpeilla, Ateenassa ja Normandiassa. Kunnes koronapandemia tuli ja sotki Akseli Herlevin ohjelman kuvaukset.
Akseli Herlevi on palannut kuvausreissulta Suomeen. Kotiin Herlevi palasi Englannista, sitä ennen ehdittiin vielä kuvata Ranskassa, Espanjassa, Belgiassa ja Sveitsissä.
–Meidän oli tarkoitus mennä myös Italiaan, mutta peruimme sen. Perumishetkellä ei ollut vielä aavistustakaan, kuinka valtavaksi tilanne muodostuisi. Pari päivää perumisesta kaikki paikat menivät kiinni. Kuvaamatta jääneet pari osaa on ajateltu kuvata Suomessa.
Koronaviruksen vuoksi Akseli Herlevi joutui kahden viikon kotikaranteeniin.
– Minulla ei ole mitään oireita. Yritän ajatella tämän karanteeniajan positiivisesti, vähän kuin lomalla olisi, Herlevi kertoi puhelimitse IltaSanomille.

Burgerimies Euroopassa, 28.4. klo 19.00 Nelonen

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös