Seuraa meitä

Ruokahetkiä Suomenlahdella

IHMISET

Ruokahetkiä Suomenlahdella

Maalla, merellä ja lautasella on uusi ruoka-aiheinen
seikkailuohjelma, jossa kaksi vakiokokkia ja vaihtuvat, julkisuudesta tutut vieraat kilpailevat Suomenlahdella ruuanlaiton paremmuudesta ja kekseliäisyydestä.

MTV3-kanavan Maalla, merellä ja lautasella on uudenlainen ruokaseikkailu Helsingistä Tallinnaan ja takaisin. Kokit Linnea Vihonen ja Teemu Laurell saavat seurakseen laivalle tunnettuja suomalaisia ja heidän makumieltymyksiään. Joukkueiden purserina toimii itsekin keittiömestarina ansioitunut Pipsa Hurmerinta.
Menomatkalla tiimit suunnittelevat omannäköisensä menut. Laivan rantautuessa Tallinnaan, vierailla on kaksi tuntia aikaa ostaa kaikki menuihin tarvittavat raaka-aineet ja kiirehtiä takaisin laivaan. Paluumatkalla Helsinkiin tiimeillä on tunti aikaa kokata annokset nälkäisenä odottavalle maisteluraadille, oli oikeat ainekset kasassa tai ei. Kilpailijat eivät tunne raatilaisia, eivätkä raatilaiset kilpailijoita. Jännitystä siis piisaa, kun valitaan kunkin jakson voittaja.

Pipsa Hurmerinta
Kokki ja ruuan monitoiminainen Pipsa Hurmerinta nähdään Maalla, merellä ja lautasella -ohjelman juontajana.

Teemu Laurell
Teemu Laurell singahti koko kansan tietoisuuteen Top Chef – ohjelman voittajana ja saavutti nopeasti vankan aseman rakastettuna tv-kokkina.

Linnea Vihonen
Mitä tänään syötäisiin? ja Kokkisota -ohjelmista tuttu Linnea Vihonen on räväkkä ja ennakkoluuloton keittiömestari, joka on niittänyt mainetta Helsingin huippuravintoloissa.


Toisistaan ottavat mittaa kauden mittaan näyttelijä Alina Tomnikov ja toimittaja Ina Mikkola, Salatuista elämistä ja Rantabaarista tutut näyttelijät Johanna Puhakka ja Jaakko Mölsä, artistit Antti Ketonen ja Erika Vikman, juontaja Viki Eerikkilä ja näyttelijä Santtu Karvonen, koomikko Krisse Salminen ja muusikko Ressu Redford. Mukana ovat myös tubettajat ja artistit Jaakko Parkkali ja Arttu Lindeman, kouluttaja Juhana Helmenkalastaja ja television monitoimimies Perttu Sirviö sekä ruuan moniottelija Meri-Tuuli Väntsi ja Hanna Sumari. Maalla, merellä ja lautasella on kuvattu Eckerö Linen m/s Finlandialla ja Tallinnassa syksyllä 2019.

Maalla, merellä
ja lautasella
21.4. klo 20
MTV3

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös