Seuraa meitä

Itsenäistymistä ja itsetuntemusta

IHMISET

Itsenäistymistä ja itsetuntemusta

Kullannuppujen toisella tuotantokaudella äiti ja tytär hakevat tukea toisistaan kaupunkielämän hysteerisessä pyörityksessä, jossa on välillä vaikea pysyä kartalla siitä, mitä itse kukin todella haluaa.

–Halusimme uudella kaudella Annan ja Tessan uusiin haasteisiin. Sekä äiti että tytär käyvät läpi omanlaistaan itsenäistymiskamppailua. Tessa haluaa pois äidin siipien suojista, mikä on Annalle sokki, Kullannuppujen ohjaaja Viivi Huuska paljastaa. Uusissa jaksoissa 18-vuotias Tessa päätyy ensimmäistä kertaa elämässään työelämään, vakavampaan parisuhteeseen ja itseluotujen opiskelupaineiden noidankehään. Tyttärensä itsenäistymisyrityksiä vierestä seuraava Anna tajuaa, että hänen toisteiseksi muuttunut elämänsä kaipaa tuuletusta. Aikuisen naisen itsenäisyyttä etsiessään Anna päätyy muun muassa golf-klubin sijoittajakerhoon ja ryhmämatkalle kohti vaginaalista itsetuntemusta. Mutta löytyykö avain onneen sittenkin jostain vanhasta ja tutusta?

Kullannuput -2. kausi Yle Areenassa 30.1. koko tuotantokausi ja Yle TV2:ssa 30.1. alkaen maanantaisin klo 21.00 2 jaksoa peräperää.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös