Seuraa meitä

Lore, Tuija ja Mertaranta

IHMISET

Lore, Tuija ja Mertaranta

Kesäterassi-ohjelma tuo kolmen viikon ajan ruutuun kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet.

Kesän puheenaiheet tarjoillaan jälleen Allas Sea Poolin terassilta Helsingin keskustasta.
Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman luotsaavat Kesäterassia yhdessä jo viidettä vuotta. Tänä vuonna Allas Sea Poolille saapuu myös oman juontoviikkonsa Kesäterassilla vetävä Antero Mertaranta.
Kesäterassin vieraslista on monipuolinen. Jututettavina nähdään muun muassa Erika Vikman, Haloo Helsingin Elli ja Jere, Maija Vilkkumaa, Sofi Oksanen, Paavo Arhinmäki, Konsta Hietanen, Christoffer Strandberg, Henri Alén, Kari Aihinen ja Jaakko Saariluoma, Jarkko Nieminen, Roope Salminen, Hanna Gullichsen, Mauri Kunnas, Jethro Rostedt, Markus Selin, Tommi Korpela, Sami Hedberg ja Saija Tuupanen, Jukka Hildén ja lukuisia muita.
Lorenzille ja Tuijalle Kesäterassi on tuttu kesäduuni. – Olemme Tuijan kanssa aika erilaiset persoonat, kuin yö ja päivä. Tulemme kuitenkin loistavasti toimeen, ja Tuija on paras juontokaveri, mitä pystyy kuvittelemaan. Tuija on tosi pro, tinkimätön tyyppi. Meitä yhdistää samanlainen intohimo työn tekemiseen, Lorenz Backman kertoo.
– Nyt kun on ollut taas vuoden breikki Loresta, niin on hauska päästä näin kuplivan seuran kanssa tekemään töitä. Hän on aivan sekopäinen kollega, ja saa minussakin esiin kreisejä piirteitä, Tuija naurahtaa.
Kesältä molemmat odottavat hyviä keskusteluita vieraiden kanssa.
Kesäterassin ensikertalainen, mutta juontajana jo konkari Antero Mertaranta odottaa kesältä tietysti mielenkiintoisia vieraita.
– Ja niitä hyviä, suorastaan hekumallisia keskusteluja! Luotan, että vierailla on hienoja tarinoita, Mertaranta sanoo.

MTV3
Kesäterassi
05.07.
klo 19.30

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös