Seuraa meitä

IHMISET

Oi Suomi oi!

Edessä on poikkeuksellisen herkullinen jalkapallokesä, kun Suomen miesten jalkapallomaajoukkue on ensimmäistä kertaa mukana hakemassa menestystä EM-kisoissa.

Yle välittää turnauksen kaikki ottelut kanavillaan. Kisat käynnistyvät perjantaina 11. kesäkuuta Turkki-Italia-ottelulla. Suomalaiset pääsevät kokemaan Huuhkajien historian ensimmäisen EM-ottelun heti seuraavana päivänä, kun Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa Tanskan vieraskentällä Kööpenhaminassa klo 19 alkavassa ottelussa.
Suomen muut alkulohkovastustajat ovat 16.6. Venäjä ja 21.6. Belgia. Nämä ottelut Suomi pelaa Pietarissa. Yhteensä kisoissa pelataan 51 ottelua, ja ne kaikki nähdään suorina Ylen kanavilla sekä suomeksi että ruotsiksi selostettuina.
Koko Suomen yhteisen futisjuhlan tunnelmaa lisää Kaverikatsomo, johon voi kutsua viisi kaveria jännittämään suoran lähetyksen tapahtumia omassa tilassaan. Huippumatsien lomassa katsojat voivat osallistua kutkuttavaan Futistietäjä-peliin ja selvittää kimppapelin avulla, kuka on vaikkapa perheen tai työporukan kovin futisasiantuntija.
Asiantuntijoina on jälleen useita suomalaisen jalkapallomaailman huippuammattilaisia kuten Erkka V. Lehtola, Marianne Miettinen, Markus Halsti, Antti Pohja, Maiju Ruotsalainen ja Perparim Hetemaj sekä monia muita.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös