Seuraa meitä

Luokkajuhlat vailla vertaa

IHMISET

Luokkajuhlat vailla vertaa

Marja Hintikan luotsaaman ohjelman ensimmäisessä jaksossa upeista luokkajuhlista yhdessä vanhojen koulukavereidensa kanssa kilpailevat muusikko Mikko Kuustonen ja näyttelijä Jarkko Niemi. Luokkajuhlat on koko perheen viihdeohjelma, jossa muistellaan tähtivieraiden kouluaikoja aina seitsemänkymmentäluvulta viime vuosiin ja kilpaillaan luokkajuhlien voitosta erilaisissa tehtävissä.


Luokkajuhlat on ohjelma, jossa näyttelijät, muusikot, urheilijat ja viihdemaailman tähdet muistelevat ihanan kamalia kouluaikojaan vanhojen koulukavereittensa kanssa. Illan päätteeksi yksi luokka voittaa hauskat luokkajuhlat. Ruotsissa Klassfesten -ohjelma on ollut menestys. Sitä on nähty TV4:llä jo useampi tuotantokausi, ja siitä on tullut nopeasti supersuosittu ja katsojien rakastama. Julkisuudesta tutut henkilöt koulumuistojen pariin johdattaa Marja Hintikka.
Myös juontajan omat kouluajat palasivat kuvauksissa mieleen.
– Koin aikoinaan nörttihikaritytön transformaation sellaiseksi kiljupönttöä piilottelevaksi teiniksi. Olin kiltti kympin tyttö tosi pitkään, mutta murrosikä iski minulle tosi voimakkaasti. Olin juuri se tyttö, joka järkkäsi kotibileet vanhempien lähtiessä mökille. Toivottavasti omat lapseni eivät saa ikinä tietää millainen olin kouluaikoinani, Marja Hintikka kertoo.
Ohjelman starttaavat Mikko Kuustonen ja Jarkko Niemi. Kuustonen pääsee laulamaan hittibiisinsä uudelleensanoitettuna Jarkon ja tämän koulukavereiden toimesta. Jarkko puolestaan pääsee tanssimaan neljännet vanhojentanssinsa ja muistelee kouluaikaisia kömmähdyksiään kodinkoneiden kanssa.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös