Seuraa meitä

Sorjosen kolmas tuleminen

IHMISET

Sorjosen kolmas tuleminen

Yle Areenassa maailmallakin suosiota keränneen Sorjosen toisen kauden jaksoja on katsottu jo kolme miljoonaa kertaa. Kolmas kausi ja sen luminen Lappeenranta tarjoaa vastapainoa uusille, synkille rikoksille.
Ihmiset Sorjosen kolmas kausi näyttää pikkukaupungin talvi-idyllin. Sarjan luoja Miikko Oikkonen kertoo, että Sorjosessa rauhallinen ja kuulas talvi tarjoaa vastapainoa synkille rikoksille.

–Äärimmäisten kokemusten jälkeen myös päähenkilöiden on aika pysähtyä ja päättää, miten he suhtautuvat elämäänsä, ja mitä he voivat tehdä oman sekä lähipiirinsä tulevaisuuden eteen. Ja talvi: lumeksi ja jääksi muuttunut vesi kuvastaa kolmannella kaudella myös tätä pysähtymisen aikaa, kuvailee Oikkonen.
Yksi rikostutkinta alkaa, kun pellolta löytyy irtileikattu käsi. Kari Sorjonen (Ville Virtanen) tietää kertoa, että sormi osoittaa suuntaan, josta käden omistaja todennäköisesti löytyy. Ja niin löytyykin: ladon juottoaltaaseen on jäädytetty ruumis.
Miikko Oikkonen paljastaa, että kolmannella kaudella Sorjonen saa vastaansa rikollisen, joka vaikuttaa olevan Sorjostakin taitavampi ja älykkäämpi. Ainakin aikoinaan hän onnistui vedättämään Sorjosta ja kätkemään todisteet omasta syyllisyydestään, kostaessaan järjestelmällisesti vaimonsa ja tyttärensä kokemat vääryydet. Tämä mies pääsi Sorjoselta pakoon.
–Sorjonen ei ole kyseistä sarjamurhaajaa unohtanut. Hän on pitänyt tapauksen tutkintamateriaalia tallessa kellarissaan koko tämän ajan. Tämä tarkoittaa, että vanha vastustaja Lasse Maasalo (Sampo Sarkola) palaa.
Kolmannella kaudella luvassa on varmasti yllätyksellisiä tapauksia, koskettavia ihmiskohtaloita sekä rikosjuonia, jotka eivät ole sieltä kaikkein yksinkertaisimmasta päästä ratkaista, Oikkonen lupailee.
– Sanotaanko vaikka, että jos on katsonut Sorjosen aiemmat kaudet, niin kolmannella kaudella kevät paljastaa sen, mille matkalle alussa lähdettiin.

Sorjonen
TV2 sunnuntaisin
klo 21.05
alkaen 01.12.

Mainos
Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

 • IHMISET

  Joulumielelle Arjan kanssa

  Kirjoittanut

  Arja Koriseva syntyi Toivakassa, Keski-Suomessa kauppiasperheen tyttäreksi. Musikaalisen perheen lapsena hänelle oli luontevaa esiintyä perhe- ja...

 • IHMISET

  Itsenäisyyden juhlaa radiossa ja televisiossa

  Kirjoittanut

  Itsenäisyyspäivää juhlitaan Ylen kanavilla koko itsenäisyyspäivän ajan. Yle on rakentanut myös interaktiivisia elementtejä juhlan ympärille. Juhlaviikolla...

 • IHMISET

  Luokkajuhlat vailla vertaa

  Kirjoittanut

  Marja Hintikan luotsaaman ohjelman ensimmäisessä jaksossa upeista luokkajuhlista yhdessä vanhojen koulukavereidensa kanssa kilpailevat muusikko Mikko Kuustonen...

 • IHMISET

  Kaj Kunnaksen vieraana

  Kirjoittanut

  Kaj Kunnas haastattelee uudessa keskusteluohjelmassaan yksinoikeudella tunnettuja suomalaisia. Avausjakson vieraana on NHL-kiekkoilija Mikko Rantanen. Kesätreenit Turussa...

 • IHMISET

  Luovuus, visio ja intohimo

  Kirjoittanut

  The Rasmus -yhtyeen keulakuva Lauri Ylönen on valloittanut vuosien mittaan lukemattomia esiintymislavoja pitkin maailmaa. Kaksi vuotta...

Ylös