Seuraa meitä

Sorjosen kolmas tuleminen

IHMISET

Sorjosen kolmas tuleminen

Yle Areenassa maailmallakin suosiota keränneen Sorjosen toisen kauden jaksoja on katsottu jo kolme miljoonaa kertaa. Kolmas kausi ja sen luminen Lappeenranta tarjoaa vastapainoa uusille, synkille rikoksille.
Ihmiset Sorjosen kolmas kausi näyttää pikkukaupungin talvi-idyllin. Sarjan luoja Miikko Oikkonen kertoo, että Sorjosessa rauhallinen ja kuulas talvi tarjoaa vastapainoa synkille rikoksille.

–Äärimmäisten kokemusten jälkeen myös päähenkilöiden on aika pysähtyä ja päättää, miten he suhtautuvat elämäänsä, ja mitä he voivat tehdä oman sekä lähipiirinsä tulevaisuuden eteen. Ja talvi: lumeksi ja jääksi muuttunut vesi kuvastaa kolmannella kaudella myös tätä pysähtymisen aikaa, kuvailee Oikkonen.
Yksi rikostutkinta alkaa, kun pellolta löytyy irtileikattu käsi. Kari Sorjonen (Ville Virtanen) tietää kertoa, että sormi osoittaa suuntaan, josta käden omistaja todennäköisesti löytyy. Ja niin löytyykin: ladon juottoaltaaseen on jäädytetty ruumis.
Miikko Oikkonen paljastaa, että kolmannella kaudella Sorjonen saa vastaansa rikollisen, joka vaikuttaa olevan Sorjostakin taitavampi ja älykkäämpi. Ainakin aikoinaan hän onnistui vedättämään Sorjosta ja kätkemään todisteet omasta syyllisyydestään, kostaessaan järjestelmällisesti vaimonsa ja tyttärensä kokemat vääryydet. Tämä mies pääsi Sorjoselta pakoon.
–Sorjonen ei ole kyseistä sarjamurhaajaa unohtanut. Hän on pitänyt tapauksen tutkintamateriaalia tallessa kellarissaan koko tämän ajan. Tämä tarkoittaa, että vanha vastustaja Lasse Maasalo (Sampo Sarkola) palaa.
Kolmannella kaudella luvassa on varmasti yllätyksellisiä tapauksia, koskettavia ihmiskohtaloita sekä rikosjuonia, jotka eivät ole sieltä kaikkein yksinkertaisimmasta päästä ratkaista, Oikkonen lupailee.
– Sanotaanko vaikka, että jos on katsonut Sorjosen aiemmat kaudet, niin kolmannella kaudella kevät paljastaa sen, mille matkalle alussa lähdettiin.

Sorjonen
TV2 sunnuntaisin
klo 21.05
alkaen 01.12.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös