Seuraa meitä

Ne erikoisemmat harrastukset

IHMISET

Ne erikoisemmat harrastukset

Extremepäiväkirjoissa seurataan viittä rohkeaa ja poikkeuksellista suomalaista, jotkaovat päättäneet vaaroista ja pelottavista olosuhteista huolimatta seurata intohimoaan.

Adrenaliinintäyteisessä TV5:llä alkavassa Extremepäiväkirjat-sarjassa viisi tunnettua suomalaista hurjapäätä näyttää, miltä intohimo ja veitsenterällä eläminen näyttää sekä tuntuu.

Lotta Hintsa, vuorikiipeilijä

Lotan tarina vie meidät pilvien yläpuolelle Gasherbrumin rinteille Pakistaniin.Vuoden 2013 Miss Suomen suuri unelma G2-vuoren valloittamisesta heräsi eloon vuosia sitten. Helmikuun alussa Pakistanin armeija pelasti Lotta Hintsan ja tämän kiipeilyparin Donald Bowien maailman 12. korkeimmalta Broad Peak -vuorelta Bowien sairastumisen vuoksi.

Juha Jumisko, ultrajuoksija

Aiemmin 900 kilometrin mittaiseen vuoristo-ultraan osallistunut Juha valmistautuu nyt 350 kilometrin ultrajuoksuun perhe-elämän ehdoilla. Työmatkat hän kulkee juosten ja aikataulut sovitetaan niin, että perhe ei kärsisi. Ultrajuoksulla tarkoitetaan kaikkia maratonia pidempiä juoksumatkoja.

Johanna Nordblad, vapaasukeltaja

Johannalla on jo jään alla sukeltamisen naisten maailmanennätys. Nyt hän valmistautuu rikkomaan myös miesten ennätyksen ja sukeltamaan 81 metrin pituisen matkan.

Mikko Paasi, sukeltaja

Sankarisukeltaja Mikko elää seikkailuntäyteistä arkea Thaimaassa. Mikko vie meidät mukanaan kadonneisiin hylkyihin ja vedenlaisiin luoliin.

Ode Siivonen, vuoristo-opas

Ode Siivosen arki koostuu kiipeilystä sekä pitkistä haikkauksista vuorille, joilta lasketaan kotiin. Arkeen kuuluu myös varjoliitolennot.

Extremepäiväkirjat, TV5 maanantaisin
klo 20.00 alkaen 2.3.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös