Seuraa meitä

Osaatko tehdä saman kuin puolisosi?

IHMISET

Osaatko tehdä saman kuin puolisosi?

Siipan saappaissa on uusi, Suomessa kehitetty realityformaatti, jossa erilaisissa ammateissa toimivat pariskunnat pistetään todelliseen testiin! Luvassa on täydellinen roolinvaihto, jossa puolisot joutuvat ottamaan toistensa työt, harrastukset ja vastuut hoitaakseen.

Ohjelmaa juontavan Tuija Pehkosen johdolla pariskunnat hyppäävät kumppaninsa saappaisiin ja suorittavat arkea sillä tavalla kuin puolisolla on tapana. Jokaisessa jaksossa käsittelyssä on erilainen pariskunta erilaisine pulmineen ja mielenkiintoisine elämäntilanteineen.

Sonja ja Kari-Matti


Kari-Matti on kiinteistönhoitaja ja Sonja parturi-kampaaja. Kari-Mattia kiinnostaa kokeilla parturi-kampaajan työtä hiustenleikkuineen. Sonja haluaa kokea kahvitauoilla rytmitetyn työpäivän.
Luvassa on täydellinen roolinvaihto puolisoiden ottaessa toistensa työt, harrastukset ja vastuut hoitaakseen.
Ohjelmaa juontavan Tuija Pehkosen avulla pariskunnat tekevät puolisoidensa työt, tutustuvat työkavereihin ja käyvät siipan harrastuksissa. Täydellisen kokemuksen aikaansaamiseksi myös kotityövastuut on vaihdettu päikseen.
Pehkonen kertoo, että vaikka ohjelmassa tullaan näkemään hauskuutta, niin silti sen ajatus on paljon syvällisempi. Jakson lopussa pariskunnat tulevat tekemään lupauksen toisilleen siitä, mitä käytöstapoja he muuttavat arjessaan.
–Olemme tehneet välikatsauksen ja he todellakin ovat pitäneet lupauksensa, Pehkonen paljastaa.

Siipan saappaissa
05.03.2020
klo 20:00, MTV3

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös