Seuraa meitä

Ovatko ruokatottumukset kunnossa?

IHMISET

Ovatko ruokatottumukset kunnossa?

12 tuttua suomalaista nähdään MTV3-kanavalla ke 22.9. klo 20 alkavalla Olet mitä syöt -kaudella. Ensimmäistä kertaa mukana on myös pariskuntia.

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukan valmennettavaksi tällä kaudella pääsevät tutut kasvot mediapersoona Niko Saarisesta laulaja Pepe Willbergiin ja tämän vaimoon Pauliina Visuriin sekä Pertti Salovaaraan.
Laukka tahtoo auttaa elämäntaparemontin aloittavan julkisuuden henkilön terveellisten elämäntapojen äärelle.
Aluksi hän tutkii tarkasti lähtötilanteen niin terveydellisestä kuin ravitsemuksellisesta kantista. Jääkaapin sisältö ja viikon ruokalistakattaus paljastavat karun totuuden ruokavalion epäterveellisyydestä ja terveystulokset kertovat huolestuttavaa faktaa kehon ja sisäelimien kunnosta. Niin ruokavalio kuin liikuntatavat laitetaan kerralla uusiksi.
Henkilöllä riittää usein haasteita uusien elämäntapojen opettelussa ja Pippa varmistaa pitkin matkaa, että oikealla tiellä ollaan. Kauden aikana nähdään kutkuttavia, koskettavia ja inspiroivia elämäntapamuutoksia ja huikeita tuloksia. Kahdeksan viikon aikana tehdyt uudet, terveelliset valinnat vaikuttavat myönteisesti osallistujan kehoon ja mielialaan, ja matka kohti pysyviä, terveellisiä elämäntapoja on aloitettu.
Yksilösuoritusten lisäksi uudella kaudella nähdään osallistujina myös pariskuntia.
Loppuelämän pituisen hyvänolon matkan elämäntapojaan sekä ruokailu- ja liikuntatottumuksiaan kunnostamalla tällä kaudella starttaavat Niko Saarinen, Sunneva Sjögren, Ilari Sahamies, Pepe Willberg ja Pauliina Visuri, Anniina Marjamäki ja Ville Manner, Minna Kivelä, Noora Louhimo, Sanna Ukkola, Laura Haimila ja Pertti Salovaara.
–Tämän kauden tekee mielestäni erityiseksi se, miten korona on vaikuttanut ja näkynyt myös julkkisten elämässä ja terveydessä, Pippa Laukka sanoo.

Olet mitä syöt
MTV3 22.9. klo 20

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös