Seuraa meitä

Vieläkö Sohvaperunat kiinnostavat

IHMISET

Vieläkö Sohvaperunat kiinnostavat

Suomalaisten suosikiksi nousseen Sohvaperunat ohjelmasarjan 12. kausi käynnistyy perinteiseen tapaan edelliskauden kertauksella 24.9. Uudet jaksot starttaavat viikkoa myöhemmin.

Sohvaperunat on kotimainen dokumentaarinen viihdeohjelma, joka kertoo suomalaisista perheistä, ystävistä ja pariskunnista ja siitä, mitä tv:stä tulee juuri nyt. Joka ilta vähintään 2 miljoonaa suomalaista istuu katsomassa tv-ohjelmia ja keskustelemassa siitä, mitä he näkevät. Sohvaperunat-ohjelmassa nähdään näitä tv-viikon huippuhetkiä ja samalla seurataan suomalaisten perheiden välittömiä ja sensuroimattomia kommentteja, reaktioita ja tunteita, joita ohjelmat herättävät.
Sohvaperunat näyttää suomalaisen televisiokatselukokemuksen aidoimmillaan. Sarjaa kuvataan suomalaisten omiin olohuoneisiin viritetyillä kameroilla. Ohjelmassa on perheitä Etelä-Suomesta Lappiin asti, ja he tulevat erilaisista elämäntilanteista.
–Mukana on yhä opiskelijoita, eläkeläisiä, lapsiperheitä, ystäväporukoita ja pariskuntia. Sarjan henkilöt edustavat omalla tavallaan koko Suomea ja heidän mielipiteensä ohjelmista jakautuvat kuten muidenkin katsojien, kertoo Tatu Ferchen, ohjelman vastaava tuottaja.
Katsottavia ohjelmia on mukana kaikilta kanavilta ja hyvin erilaisista genreistä. Sarjassa seurataan myös sitä, millä tavalla ihmiset käyttävät sosiaalista mediaa televisiota katsellessa.
Sohvaperunat on myös saanut Venlagaalassa kasapäin tunnustusta. Se on voittanut Kultainen Venla -gaalassa Vuoden viihdeohjelma -palkinnon vuosina 2016-2020.
Uusi kausi päättyy 10.12. eli Sohvisten arvioitavaksi saadaan myös Linnan juhlat.

Yle TV2
Sohvaperunat, kausi 12,
24.9. klo 21.00

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös