Seuraa meitä

Vieläkö Sohvaperunat kiinnostavat

IHMISET

Vieläkö Sohvaperunat kiinnostavat

Suomalaisten suosikiksi nousseen Sohvaperunat ohjelmasarjan 12. kausi käynnistyy perinteiseen tapaan edelliskauden kertauksella 24.9. Uudet jaksot starttaavat viikkoa myöhemmin.

Sohvaperunat on kotimainen dokumentaarinen viihdeohjelma, joka kertoo suomalaisista perheistä, ystävistä ja pariskunnista ja siitä, mitä tv:stä tulee juuri nyt. Joka ilta vähintään 2 miljoonaa suomalaista istuu katsomassa tv-ohjelmia ja keskustelemassa siitä, mitä he näkevät. Sohvaperunat-ohjelmassa nähdään näitä tv-viikon huippuhetkiä ja samalla seurataan suomalaisten perheiden välittömiä ja sensuroimattomia kommentteja, reaktioita ja tunteita, joita ohjelmat herättävät.
Sohvaperunat näyttää suomalaisen televisiokatselukokemuksen aidoimmillaan. Sarjaa kuvataan suomalaisten omiin olohuoneisiin viritetyillä kameroilla. Ohjelmassa on perheitä Etelä-Suomesta Lappiin asti, ja he tulevat erilaisista elämäntilanteista.
–Mukana on yhä opiskelijoita, eläkeläisiä, lapsiperheitä, ystäväporukoita ja pariskuntia. Sarjan henkilöt edustavat omalla tavallaan koko Suomea ja heidän mielipiteensä ohjelmista jakautuvat kuten muidenkin katsojien, kertoo Tatu Ferchen, ohjelman vastaava tuottaja.
Katsottavia ohjelmia on mukana kaikilta kanavilta ja hyvin erilaisista genreistä. Sarjassa seurataan myös sitä, millä tavalla ihmiset käyttävät sosiaalista mediaa televisiota katsellessa.
Sohvaperunat on myös saanut Venlagaalassa kasapäin tunnustusta. Se on voittanut Kultainen Venla -gaalassa Vuoden viihdeohjelma -palkinnon vuosina 2016-2020.
Uusi kausi päättyy 10.12. eli Sohvisten arvioitavaksi saadaan myös Linnan juhlat.

Yle TV2
Sohvaperunat, kausi 12,
24.9. klo 21.00

Mainos
Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

 • IHMISET

  Karpin kolmas tuotantokausi alkaa

  Kirjoittanut

  Maailmallakin menestyneen Karppi-sarjan kolmas tuotantokausi päättää trilogian. Tarinan loppu lähenee, mutta Karpin (Pihla Viitala) ja Nurmen...

 • IHMISET

  Samoilu luonnossa kasvattaa suosiotaan

  Kirjoittanut

  Eränkävijöiden uusi kausi käsittelee erilaisia luontokulttuureja sekä päähenkilöiden merkittäviä elämänvaiheita eränkävijöinä. Kauden aikana koetaan suuria tunteita...

 • IHMISET

  Hei me arvataan!

  Kirjoittanut

  Mysteerilaulajat, I Can See Your Voice Suomi on Nelosen uusi, musiikkiviihdeshow, joka mainostekstin mukaan tempaa mukaansa...

 • IHMISET

  Ovatko ruokatottumukset kunnossa?

  Kirjoittanut

  12 tuttua suomalaista nähdään MTV3-kanavalla ke 22.9. klo 20 alkavalla Olet mitä syöt -kaudella. Ensimmäistä kertaa...

 • IHMISET

  Laulavat naamarit

  Kirjoittanut

  Keitä ovat Bilepanda, Hattara, Kettu, Leppäkerttu, Murkku, Yksisarvinen, Jaguar, Corppi, Fenix, Dino, Perhonen, Peto, Supersankari, Pusu,...

Ilmoitus

Uusimmat artikkelit

Ilmoitus
Mainos
Ylös