Seuraa meitä

Sokkotreffit Uotisen johdolla

IHMISET

Sokkotreffit Uotisen johdolla

Mitä tapahtuu sillä hetkellä, kun kaksi ihmistä tapaa ensimmäistä kertaa ja tutustuu toisiinsa. First Dates Suomi -ohjelmassa rakkautta etsivät sinkut saapuvat First Dates -ravintolaan sokkotreffeille. Ohjelman hovimestarina toimii Jorma Uotinen, jonka tehtävänä on saada deiteille saapuvat rentoutumaan.

Jokusen viikon MTV3 -kanavalla pyörinyt First Dates -ohjelma on ollut menestys maailmalla. Treffien edetessä Jorma Uotinen seuraa, kuinka pariskuntien kemiat kohtaavat. Koko kansan Jorma ei esittelyjä kaipaa. Hän on menestynyt niin ulkomailla kuin Suomessakin. Professori Jorma Uotinen tanssii, tekee koreografioita ja laulaa. Hän on taiteilija, esteetikko ja ajattelija.
Jorma ottaa vastaan jokaisen treffailijan yksilöllisesti, paimentaa heidät kohti jännittäviä treffejä sekä opastaa heidät illan päätteeksi kohti uusia seikkailuja. Jorma Utotinen välttää neuvojen antamista, mutta kehottaa sinkkuja olemaan sokkotreffeillä vilpittömästi omia itsejään. Itse hän ei sokkotreffeille kuitenkaan lähtisi. Uotinen kertoo arvostavansa sinkkuja, jotka ovat lähteneet ohjelmaan mukaan.
– Minulle sopii aika hyvin tällainen seremoniamestarin rooli, sillä olen ollut sitä puolet elämästäni, Uotinen kertoo.
– Itselläni ei olisi koskaan rohkeutta lähteä koko valtakunnan edessä ensitreffeillle.
First Dates Suomi -rakkausohjelmassa amorin apulaisina ahkeroi tiimi. Hovimestarina Jorma Uotinen, tarjoilijan roolissa nähdään Lotta Merenmies ja baarimikkona Miika Mehtiö.
Jorman mielestä ohjelmassa parasta oli tavata kaikenlaisia ihmisiä, jotka saapuivat First Dates -ravintolaan ympäri Suomea sekä tutustua Lottaan ja Miikaan.
–Ihmisellä on kaipuu toisen ihmisen lähelle ja sehän on ihan luonnollinen ja hyvä ominaisuus, Jorma Uotinen summaa ohjeman kärkiajatuksen.

Lotta Merenmies – tarjoilija

Hurmaavalla Lotalla on vankka kokemus esiintymisestä jo pitkältä ajalta. Hän on radiotoimittaja, juontaja, inspiraatiopuhuja sekä some-vaikuttaja. Nuorempana Lotta on tehnyt myös töitä tarjoilijana, ja siksi hän onkin erinomainen valinta Suomen ensimmäisen First Dates -ravintolan tarjoilijaksi. Lotan olemus on lämmin ja empaattinen ja hänen vitsikkäät kommenttinsa ja mieletön tilannetaju tuovat hauskaa sähäkkyyttä ravintolan pöytiin. Lotta huolehtii treffailijoista ammattitaidolla ja lämmöllä.
Lotan mielestä parasta First Dates -ravintolassa on se herkkä ja aito tunnelma, jonka he Jorman ja Miikan kanssa saavat yhdessä kokea. Jokainen sisään astuva pari on tärkeä, ja Lotta toivoo sydämensä pohjasta, että pöydissä syntyy myös oikeita elämänmittaisia rakkaussuhteita. Sellaisen hän toivoisi itsekin löytävänsä.

Miika Mehtiö – baarimestari

Miika toimii First Dates -ravintolan flirttinä baarimestarina, jonka toimenkuvaan kuuluu hermostuneiden sinkkujen jännityksen helpottaminen ja tietysti herkullisten drinkkien laatiminen. Baarimestarina Miika on maailman parhaimpia. Vuonna 2018 hän voitti MM-kultaa Extreme World Flair Championshipissä. Vuonna 2019 hän sai pronssia Las Vegasin Flair Bartending World Championshipissä. Miika on alun perin Tampereelta kotoisin, mutta tällä hetkellä työt Arctic Blue Ginin Global Brand Ambassadorina vievät hänet Monacon VIP-bileistä Beverly Hillsin kattohuoneistoihin. Miikan saattaa muistaa myös Talent-kilpailun voitosta vuonna 2011.
Miika kertoo, että parasta First Dates -ravintolan baarimikkona on päästä todistamaan treffien ensihetket: kutkuttavan jännityksen ja hermostuneet silmäykset. Hän ei itse ole ikinä käynyt sokkotreffeillä, mutta pienellä yllytyksellä saattaisi ehkä uskaltaakin sellaisille!

First Dates Suomi
MTV3-kanavalla
torstaisin klo 20.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

 • IHMISET

  Hullunkuriset perheet

  Kirjoittanut

  Venla-palkitun Atte Järvisen ohjaaman ja käsikirjoittaman Sunnuntailounaan uusi tuotantokausi alkaa maaliskuussa. MTV-alkuperäissarjan neljännellä tuotantokaudella Eevi (Elena...

 • IHMISET

  Rikoksen anatomia saa uuden juontajan

  Kirjoittanut

  Rikoksen anatomian uutena juontajana nähdään Kristiina Komulainen, jonka johdolla perehdytään kahteentoista suomalaisia puhuttaneeseen ja koskettaneeseen rikokseen....

 • IHMISET

  Elämää Käärijän jälkeen

  Kirjoittanut

  Uuden Musiikin Kilpailu kasvoi areenaluokkaan. Seuraava euroviisuedustaja valitaan Tampereen Nokia Arenalla. Uuden Musiikin Kilpailu järjestetään 10....

 • IHMISET

  Hei, me lauletaan

  Kirjoittanut

  The Voice of Finlandin 13. tuotantokausi alkaa Nelosella tammikussa. Uudella kaudella nähdään kaksi uutta tähtivalmentajaa, kun...

 • IHMISET

  Musiikkiohjelman paluu

  Kirjoittanut

  Comebackin tekevässä Levyraadissa musiikkiin intohimoisesti ja avoimin mielin suhtautuvat raatilaiset kuuntelevat kotimaiset ja ulkomaiset kappaleet ja...

Ylös