Seuraa meitä

Suomen parhaat vaikuttajat valitaan toukokuussa

AJASSA

Suomen parhaat vaikuttajat valitaan toukokuussa

Tubecon Awards Gaala 2022 järjestetään Vantaalla Heurekassa 13.5.2022. Parhaan vaikuttajan titteleistä eri kategorioissa kisaavat esimerkiksi Aleksi Rantamaa, Sara Sieppi, Biisonimafia, Lotta ja Pappa, IlariPro ja Pavlovin rotat.

Alun perin vuonna 2014 tubettamisen ympärille perustettu Tubecon on vuosien varrella laajentunut kattamaan muutkin sosiaalisen median kanavat. Tubecon Awards Gaalassa huomioidaan vaikuttajien työt Instagramissa, YouTubessa, TikTokissa ja Twitchissä. Näiden lisäksi kisassa mukana olevia vaikuttajia on seurattu blogeissa ja podcasteissa.
Kutsuvierastilaisuudessa palkitaan Suomen parhaat vaikuttajat 32 eri kategoriassa. Ehdokkaaksi pääsi mukaan, jos on tullut tunnetuksi sosiaalisen median kautta tai tekee pääosin sosiaalisen median töitä ja sisältöjä.

Yleisö pääsee äänestämään oman suosikkivaikuttajansa

Tuomaristossa ovat mukana yksi Tubeconin perustajista, työelämäprofessori Pauli Aalto-Setälä, artisti, tuottaja ja yrittäjä Elastinen (kuvassa), some-ilmiöiden luoja Elise Pietarila, luova johtaja Eka Ruola sekä Vantaan elinkeinojohtaja Kimmo Viljamaa. Myös vaikuttajien seuraajat voivat osallistua voittajien valintaan. Raadin kuudes tuomari on yleisö, jolla on yksi ääni. Yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan ennakkoon.
Tubecon Awards 2022 -shortlistalle päässeet ehdokkaat ovat nähtävillä osoitteessa www.tubecon.fi. Samassa osoitteessa tapahtuu yleisöäänestys.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta AJASSA

Ylös