Seuraa meitä

Terassilla tavataan

IHMISET

Terassilla tavataan

Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman palaavat Kesäterassille. Kesän hienoviritteinen keskusteluohjelma palaa MTV3 -kanavalle 15.7. alkaen

MTV3-kanavan kesäilloissa nähdään jo kahdelta viime kesältä tuttu Kesäterassi-ohjelma, joka tuo kanavalle kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee juontajakaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman. Kesäterassi alkaa MTV3-kanavalla maanantaina 15.7. klo 19.30.

Viisi viikkoa jutellaan

Kesäterassia kuvataan jälleen viiden kesäisen viikon ajan kesän ykköspaikalta Helsingin Allas Sea Poolilta. Tällä kaudella ohjelman juontajat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman kapuavat vieraidensa kanssa ylös terassille, josta katsojille aukeaa koko kaupungin mahtavimmat maisemat. Rento ja aito kesäfiilis ovat ohjelmassa läsnä ja jokaisessa jaksossa tavataan kaksi mielenkiintoista vierasta, joiden kanssa käsitellään sen hetken kuumimpia aiheita. Kesän aikana haastateltavina nähdään muun muassa Karita Mattila, Kirsi Piha, Sara La Fountain sekä Samu Haber ja Mark Levengood.
Tuijan ja Lorenzin mielestä Kesäterassin vahvuus on heidän keskinäisen kemian lisäksi aito läsnäolo ja kesäisen kepeään ympäristöön istutetut keskustelut, joissa aiheet valitaan isolla sydämellä ja jokaista vierasta kunnioitetaan. Kaksikko pyrkii aina pääsemään vieraiden kanssa puheissa pintaa syvemmälle niin, että katsoja saa tietää jokaisesta aiheesta ja henkilöstä jotain uutta ja yllättävää.
–Odotan uuden kauden alkua innosta puhkuen, sillä tämä on yksi hauskimpia tuotantoja, joissa olen saanut olla mukana. Nyt kolmannella kaudella kesääni kuuluu jo rutiini, jossa kävelen aamuisin puuron ja kahvin kera meikkaajan tuoliin valmistelemaan päivän lähetystä. Aurinkoisten päivien tohinassa pääsen nauttimaan Loren sekopäisestä huumorista, mutta myös hyvin pysäyttävistä keskusteluista, Tuija kertoo.
Lorenz kertoo Kesäterassin osoittautuneen kaikkien aikojen parhaaksi kesäduuniksi.
–Vaikka Tuijan kanssa kokee jatkuvasti olevansa vanhempi uimavalvoja lastenaltaalla, niin välillä sukelletaan oikein urakalla altaan syvään päätyyn. Se tarkoittaa hyviä keskusteluja: sitä, että otetaan yhteen tärkeissä arvokysymyksissä, pyydetään anteeksi ja lepytellään ruusupuskalla ja nauretaan hysteerisesti. Kiinnostavat keskustelut vieraiden kanssa ovat kirsikka mansikkakakun päällä.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta IHMISET

Ylös