Seuraa meitä

Vietä koti-iltojasi yhdessä Suomen huippuartistien kanssa

KOTIPLUS

Vietä koti-iltojasi yhdessä Suomen huippuartistien kanssa

”Kun meidät eristetään toisistamme, niin olemme itse asiassa enemmän yhdessä kuin koskaan”, sanoo Ylen Kaikki kotona liven juontaja Mikko Kuustonen. Mukana ohjelmassa ovat ensimmäisenä viikonloppuna Vesala, Anssi Kela, Elastinen ja Pyhimys.

Yle Olohuone: Kaikki kotona live tuo Suomen eturivin artistit olohuoneisiin viikonlopun suorissa lähetyksissä. (HANDOUT)
Yle Olohuone: Kaikki kotona live

Yle TV2, Perjantaina 20.3. klo 19-21. Esiintyjät: Anssi Kela ja Elastinen

Lauantaina 21.3. klo 21-23. Esiintyjät: Vesala ja Pyhimys

Yle Olohuone: Kaikki kotona live tuo kotiisi tulevana viikonloppuna musiikkia Suomen eturivin artisteilta ja yhtyeiltä, jotka esiintyvät perjantai- ja lauantai-iltoina suorissa lähetyksissä. Mukana ensimmäisenä viikonloppuna ovat Vesala, Anssi Kela, Elastinen ja Pyhimys.

Illan aikana ollaan yhteyksissä myös tuttujen ja tuntemattomien suomalaisten kotisohville ja kurkistetaan, miten koti-illan viettäminen sujuu.

Kaikki kotona live haastaa koko Suomen koti-illanviettäjät osallistumaan illan kulkuun ja jakamaan hauskimmat vinkkinsä siitä, miten aika sujuu maailmaan parhaassa paikassa eli kotona!

Ohjelman juontaa Mikko Kuustonen.

”YLE toteuttaa viisaalla tavalla tehtäväänsä ja muistuttaa, että selviämme paremmin yhdessä. Musiikilla ja tarinoiden jakamisella on valtava voima ja siksi tässä on ilo olla mukana!” sanoo Mikko Kuustonen.

Ohjelman tuottaa Ylelle Aito Media yhteistyössä Akun Tehtaan kanssa.

Ensimmäisenä iltana esiintyvä Anssi Kela sanoo:

”Vaikeina aikoina tarvitaan myös niitä juttuja, jotka vievät ajatukset hetkeksi pois oudoksi muuttuneesta arjesta. Kun meidät eristetään toisistamme, niin olemme itse asiassa enemmän yhdessä kuin koskaan.”

”Nyt kun suunnilleen kaikki on peruttu, myös Vesala-yhtyeen kiertue, otimme ilolla vastaan pyynnön tulla telkkuun koko meidän ryhmän kanssa soittamaan. Ihana idea tässä tilanteessa! Voidaan ainakin kokoontua yleisön kanssa edes sillä tavalla. Musasta voi saada hetkeksi muuta ajateltavaa kuin virukset. Vietetään kiva lauantai-ilta yhdessä, siispä!”, sanoo Paula Vesala.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta KOTIPLUS

Ylös