Seuraa meitä

Säästä ja vaihda itse

LIIKENNE

Säästä ja vaihda itse

Säästä ja vaihda itse

Kesärenkaat voi säiden salliessa kaivaa nyt esiin. Säästä tänä vuonna rahaa vaihtamalla renkaat itse. Marttojen uuden videon avulla opit taidon nopeasti. Opittuasi taidon itse voit opettaa sen edelleen myös muille.

Renkaat voi vaihtaa video-opastuksen avulla vaikka yhdessä perheen nuorten kanssa. Marttojen #pystyn -kampanja kannustaa aikuisia opettamaan renkaiden vaihdon ja muutenkin tarpeellisia arkitaitoja nuorille. Samalla vietetään aikaa yhdessä ja kasvatetaan nuorten itseluottamusta.
–Omasta mielestä vähäpätöiseltä tuntuva arkitaito voi olla juuri se asia, jossa nuori kaipaakin opastusta. Kampanjamme on tehnyt näkyväksi jo 13 000 opetettua taitoa ja määrä kasvaa kaiken aikaa, iloitsee hanketta koordinoiva Hanna Viita Marttaliitosta.

Tukea arkeen

Valtion nuorisoneuvoston helmikuussa 2019 julkaiseman lasten ja nuorten vapaa-aikatutkimuksen mukaan erilaisten käsitöiden tekeminen tukee nuoria omassa arjessa. Myös sen vuoksi nuorille kannattaa opettaa käsityötaitoja ja ohjata heitä monipuolisten käsityöharrastusten pariin.
Itse opetettu taito on helppo tehdä näkyväksi kampanjan kotisivuilla osoitteessa www.pystyn.fi. Sivustolla voi myös seurata reaaliaikaisesti taitojen kertymistä.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta LIIKENNE

Ylös