Seuraa meitä

Koronarokotteen toisen annoksen saa nyt Helsingissä ilman ajanvarausta

TERVEYS

Koronarokotteen toisen annoksen saa nyt Helsingissä ilman ajanvarausta

Helsingissä saa nyt sekä koronarokotteen ensimmäisen että toisen annoksen ilman ajanvarausta Helsingin rokotuspisteiltä Jätkäsaaressa, Malmilla, Messukeskuksessa ja Myllypurossa.

Myös pop-up-rokotuspisteiltä saa jatkossa kummatkin rokoteannokset ilman ajanvarausta. Rokotteen toisia annoksia saa pop-up-pisteillä jonotilanteen mukaan. Pop-up-pisteitä on eri puolilla Helsinkiä, muun muassa Kampin, Triplan ja Hertsin ostoskeskuksissa. Tiedot pop-up-pisteistä löytyvät jatkuvasti päivittyvältä Pop-up-rokotuspisteet –sivulta. Koronarokotteen toisen annoksen saa aikaisintaan 6 viikkoa ensimmäisen annoksen jälkeen.

–Toivomme, että tämä varmistaisi sen, että ihmiset hakisivat toisen annoksen ajallaan ja mahdollisimman kattavasti. Tehosteannosten osalta kannattaa käyttää ensisijaisesti rokotuspisteitä Jätkäsaaressa, Malmilla, Messukeskuksessa ja Myllypurossa, toteaa terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen.
Rokotteen saa näyttämällä henkilö- tai Kela-korttia. Rokotuksen jälkeen tulee jäädä seurantaan 15 minuutiksi. Koronarokotukset ovat maksuttomia.

Jatka lukemista
Ilmoitus

Lisää aiheesta TERVEYS

Ylös